Fethiye'de yeni yılın ilk bebeği, erkek

Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde yeni yılın ilk bebeği erkek olarak dünyaya geldi. Fethiye Devlet Hastanesi ile özel hastanelerde yeni yılın ilk bebeği merakla beklenirken, müjdeli haber saat 05:09'da Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nden geldi.

  • 9989
Fethiye'de yeni yılın ilk bebeği, erkek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de yeni yılın ilk bebeği Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nde dünyaya geldi. Fethiye'nin Esenköy Mahallesi'nden Esra - Muhammet Fatih Ersoy çiftinin ilk bebekleri olarak dünyaya gözlerini açan bebeğe Kerem ismi verildi. 3 kilo 540 gr olarak dünyaya gelen Kerem bebek, ailesini sevince boğdu. Dr. Yahya Kemal Koçyiğit gözetiminde normal olarak gerçekleşen doğum, yeni yılın ilk saatlerinde 05:09'da oldu. Çiçeği burnunda anne Esra Ersoy, " bebeğim 2021'i adeta bekledi. Bize sürpriz oldu" dedi.
Anne Esra Ersoy "Aslında 40. Haftayı tamamlamamıştık. Bize sürpriz oldu. Sabah 5 gibi Kerem'i kucağımıza aldık. Bence 2021'i bekledi. İlk çocuğum. Normal doğum yaptım. 3 bin 500 gram doğdu. Çok şükür anneliği yeni yılın ilk gününde tattı. Çocuk isteyen tüm kadınlara bu duyguyu tatmalarını tavsiye ediyorum. 2021 yılından sağlık, mutluluk bekliyoruz. Artık mesafelerin olmadığı bir hayat ve maskelerden kurtulmak istiyoruz. Hayırlı bir yıl olur inşallah" ifadelerini kullandı. 
PANDEMİ ETKİLEMEDİ
Anne Ersoy "Pandemiden dolayı ilk 2-3 ay gelmek istemedik. Kendimiz idare edelim, kendi kontrollerimizi telefonla yapalım gibi birçok korkumuz oldu. Ama çok şükür hastanemiz gayet güzel. Pandemi hastanesi olduğunu duymuştuk ki hiç bir vakanın olmadığını, kadın doğum polikliniklerinin de pandemi servisiyle çalıştığını ve doktorun çok yardımcı olduğunu duyduktan sonra aklımızda herhangi bir soru işareti kalmadı. Hiç bir randevumuzu, muayenemizi atlatmadan 9 ayımızı tamamladık. İlgi, alaka çok güzeldi. Bugün akşam da taburcu olacağız" diye konuştu.
Esenköy Şehit Cengiz Topçu Ortaokulu'nda öğretmen olan baba Muhammet Fatih Ersoy da " Rabbim yeni yılda, bizi bebek sahibi yaptı. Çok mutluyuz " dedi. Baba Ersoy "Bebeğimizi sağ salim kucağımıza aldık. Biz zaten 2021 bebeği olmasını çok istiyorduk. Rabbim nasip etti. İlk günü olması ayrı güzel oldu. O açıdan da çok mutluyuz. Yeni yıldan beklentimiz en başta sağlık, huzur ve mutluluk. İnşallah 2021 yılı başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sağlık, huzur, mutluluk ve esenlik getirir" şeklinde konuştu.
 

Fethiye'de yeni yılın ilk bebeği, erkek

Bakmadan Geçme