FETHİYE'DE TEKNEDE NİKÂH

Uzun yıllar İngiltere'de yaşayan ve bu ülkede tanışan çift Fethiye'de satın aldıkları teknede sade bir törenle dünya evine girdiler. Yeminli mali müşavir olan Öncü Göçebe, ilkokul öğretmeni Tuğba Dede ile Ece Marina'da bağlı olan Mythos isimli teknede kıyılan nikâh ile evlendiler. Mutlu olduklarını söyleyen çift İngiltere'de tanıştıklarını bundan böyle Fethiye'de yaşamaya karar verdiklerini ifade ettiler.

  • 2939
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
FETHİYE'DE TEKNEDE NİKÂH
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İngiltere’de yeminli mali müşavirlik yapan Öncü Göçebe annesinin tanıştırdığı ilkokul öğretmeni Tuğba Dede ile Fethiye Ece Marina’da teknede yapılan nikâh töreni ile dünya evine girdi. Pandemi tedbirleri alınarak yapılan nikâh törenine çiftin tekneci arkadaşları ile marinadaki teknelerin sahipleri katıldı. Fethiye Belediyesi nikâh memuru Fatma Turgut’un kıydığı nikâh sırasında davetliler bu anı sık sık alkışlayıp cep telefonlarıyla görüntülediler. Marina pontonunda özel yaptırılan pastada çift tarafından alkışlar arasında kesilirken çift mutluluklarını nikâh defterini çevrelerine göstererek paylaştılar. 
Damat Öncü Göçebe, “Yeminli mali müşavirim. Londra’da yaşıyorum. 25 yılın sonunda temelli Türkiye’ye dönüş yaptım. Şubat ayında teknemizi aldık. Mart ayından bu yana Fethiye’de yaşıyoruz. Zaten buraya yerleşme amacıyla gelmiştik. Deniz üzerinde nikâh kıymak benim fikrimdi. Bu şekilde hayata geçirmiş olduk. Çok da güzel oldu. Sosyal mesafe kuralına uyup, çok güzel bir etkinlik yaptık. Katılanlara teşekkür ediyoruz” dedi. 
Gelin Tuğba Dede ise ”Ben de İngiltere’de yaşıyordum, ülkeme dönüş yaptım. İlkokul öğretmeniyim. Benim annemde emekli öğretmen. İngiltere’de öğretmenler derneği kurdular. Annem orada Tuğba ile tanıştı, sonra benimle tanıştırdı. Niyetimiz yaşantımıza Türkiye’de devam etmek. Ece Marina’da çok mutluyuz. Burada bir aile ortamı var. Katılan herkes bizim komşumuz ve arkadaşımız. Herkese çok teşekkür ediyorum ”diye konuştu. 
 

FETHİYE'DE TEKNEDE NİKÂH
FETHİYE'DE TEKNEDE NİKÂH
FETHİYE'DE TEKNEDE NİKÂH
FETHİYE'DE TEKNEDE NİKÂH

Bakmadan Geçme