Fethiye'de sıcaklıklar 24 dereceye kadar çıkacak

Hafta sonu tatilinin ardından yeni bir haftaya başlayacak olan vatandaşlar, baharın sıcaklığını hissetmek için meraklı bir bekleyiş içerisindeler. Nisan ayında olmamıza rağmen hava sıcaklıklarının Mart ayını aratmadığı şu günlerde, en çok merak edilen soru ise havalar ne zaman ısınmaya başlayacak? Baharı ne zaman hissetmeye başlayacağız?

  • 3225
Fethiye'de sıcaklıklar 24 dereceye kadar çıkacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji, yeni haftaya dair hava durumu raporunu açıkladı. Fethiye’de sıcaklıklar yükselirken hafta içi iki gün ise hafif yağış bekleniyor.
Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Fethiye’de hafta içi Çarşamba ve Perşembe günleri hafif yağış beklenildiği kaydedilirken sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği bildirildi. Hava sıcaklıklarında Cuma gününe kadar yükselen değerler olacağı öğrenilirken Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Hafta içi hava sıcaklıkları kayda değer bir şekilde yükselecek. Hafta içi Çarşamba ve Perşembe günü hafif yağış bekleniyor. Rüzgar orta şiddette seyredecek. Hava sıcaklıklarında Cuma gününe kadar yükselen değerler var. Hafta içi gece sıcaklıkları takriben 10-12 derece, gündüz sıcaklıkları da 24 dereceye kadar çıkacak” denildi. 
 

Bakmadan Geçme