FETHİYE'DE LEZZETİN ADI: BABZEN KEBAP

Fethiye'de Barış Manço Bulvarı üzerinde bulunan Babzen Kebap, normalleşme süreci ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Kaliteli etlerden, usta eller ile hazırlanan kebapları ile müdavimlerini konuk eden restoran, Fethiye'nin en nezih ortamlarından birisi. Fethiye eğlence dünyasının sevilen seslerinden Damla İkizler, Cuma ve Cumartesi akşamları şarkıları ile Babzen Kebabı coşturuyor.

  • 3411
FETHİYE'DE LEZZETİN ADI: BABZEN KEBAP
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Kovid-19 tedbirlerinin alındığı Babzen Kebap, geniş ve izole bir bahçeye sahip. Hijyen ve sosyal mesafe önlemlerinin alındığı işletme lezzetli ve kaliteli kebapları ile adından söz ettiriyor. Fethiye’nin en seçkin restoranlarından birisi olan Babzen Kebap, canlı müzik programları ile normalleşme sürecinde hizmet vermeye başladı. Sevilen şarkıcı Damla İkizler, Cuma ve Cumartesi akşamları gerçekleşen sahne programında; sevilen şarkıları ile dinleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyor.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK

Sahne öncesinde bir açıklama yapan şarkıcı Damla İkizler, “Her ne kadar normalleşme sürecinde de olsa maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına özen göstermeliyiz. Bu dönemde ayrıca yeni bir başlangıç yaptık. Cuma ve Cumartesi akşamları Babzen Kebap’tayız. Çok güzel bir bahçemiz ve harika bir orkestramız var. Her yer kapalı olduğu için aylardır sahnelerden uzak kaldık. Sahneyi ve dinleyenlerimi çok özledim. Artık haftanın iki günü buradayız. Zorlu bir süreç devam ediyor. İnşallah ülke olarak bu sorunun üstesinden geleceğiz. Bundan sonrası umarım Türkiye’miz ve Fethiye’miz için çok güzel olur” şeklinde ifadeler kullandı.

EN İYİ USTALAR BÜNYEMİZDE

Babzen Kebap İşletmecisi Salih Çetinel açıklamasında, “Pandemi bizleri ve ülke genelindeki esnafları biraz yordu. Bizler yavaş yavaş hazırlıklarımızı tamamladık ve hizmet vermeye başladık. Yerli ve yabancı müşterilerimiz gelmeye başladılar. Çalış bölgesinde bir mekan yoktu. Urfa, Antep ve Adana’yı halkımızın ayağına getirdik. Bünyemizde en iyi ustalar bulunmaktadır. Bahçemiz oldukça geniş ve Kovid-19 tedbirleri alındı. Hijyenik bir ortamda en iyi hizmeti sunuyoruz. Cuma ve Cumartesi akşamları Damla İkizler, canlı müzik programı gerçekleştirecek. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

FETHİYE'DE LEZZETİN ADI: BABZEN KEBAP
FETHİYE'DE LEZZETİN ADI: BABZEN KEBAP
FETHİYE'DE LEZZETİN ADI: BABZEN KEBAP
FETHİYE'DE LEZZETİN ADI: BABZEN KEBAP
FETHİYE'DE LEZZETİN ADI: BABZEN KEBAP

Bakmadan Geçme