GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASYONU İÇİN FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile TÜV AUSTRIA TURK Belgelendirme, Eğitim ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi arasında 'Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı' çerçevesinde FTSO üyelerine özel indirim protokolü imzalandı. Protokol uyarınca FTSO üyelerine, TÜV AUSTRIA TURK yüzde 40'a varan indirim uygulayacak.

  • 842
GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASYONU İÇİN FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile TÜV AUSTRIA TURK arasında imzalanan protokol uyarınca, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı” tarafından yürütülen Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı çerçevesinde Güvenli Turizm Denetim ve Sertifikasyonları için FTSO üyesi işletmeler indirim hizmet alabilecek. Protokol çerçevesinde; tatilini Türkiye’de geçirecek tüm Türk vatandaşları ve yabancı ziyaretçiler için;

Konaklama, yeme-içme ve rekreasyon (otel, motel, restoran, kafe ve eğlence merkezi işletmeciliği)
Taşıma/transfer, seyahat-tur organizasyonu (seyahat acenteliği, tur operatörlüğü ve rehberlik)
Havacılık (havayolu ve havaalanı işletmeciliği)
işletmeleri Güvenli Turizm Denetim ve Sertifikasyonları için Bakanlık ücretlerinden TÜV AUSTRIA TURK tarafından FTSO üyelerine yüzde 25 ile yüzde 40 indirim avantajı sağlanacak.  Buna göre TÜV AUSTRIA TURK, FTSO üyelerine,31 Aralık 2021 tarihine kadar 1 aylık sözleşmelerde %25 indirim, 3 aylık sözleşmelerde %35 indirim, 6 aylık sözleşmelerde %40 indirim yapacak.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, güvenli turizmin bölge ekonomisi açısından önemine dikkat çekerek, protokolün Oda üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Bakmadan Geçme