OTGÖZ'DEN FETHİYE KAYMAKAMI EYÜP FIRAT'A ZİYARET

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz beraberinde Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan ile birlikte Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

  • 881
OTGÖZ'DEN FETHİYE KAYMAKAMI EYÜP FIRAT'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, geçtiğimiz aylarda Fethiye Kaymakamı olarak atanan Eyüp Fırat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir havada gerçekleşti.
Seydikemer'in kadim tarihi, coğrafyası, doğası, ekonomik faaliyetleri hakkında Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'a bilgi veren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, belediye olarak gerçekleştirdikleri yatırımlardan da bahsetti. Fethiye ve Seydikemer'in ayrı ilçeler olsa da bir bütün olduğunu belirten Başkan Otgöz, "Bugün Fethiye'ye geçtiğimiz aylarda atanan Kaymakamımız Eyüp Fırat'ı ziyaret ederek görevinde başarılar dilemek istedik. Kaymakamımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Geldiği günden bu yana sahada halkın içerisinde. Kendisine Seydikemer'imiz hakkında da bilgiler verdik. Seydikemer ve Fethiye bir bütün. Seydikemer Belediyesi olarak Kaymakamımıza her zaman destek olacağız" diye konuştu.
Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat da ziyaret dolayısıyla Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan'a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme