Fethiye'de 8 okul ödül aldı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler ve Yaşayan Okullar projelerinin ödül töreni Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleşti.

  • 8817
Fethiye'de 8 okul ödül aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’deki okullarının yürüttüğü 8 proje ödül almaya değer bulundu. Okul Müdürlerine sertifikaları Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya tarafından Okul Müdürlerine takdim edildi. Projelerde görev alan öğretmenlerin sertifikaları da pandemi nedeniyle okul müdürlerine takdim edildi.

KÜLTÜR, SANAT ve SPOR ALANINDA
Belediye Fen Lisesi "Şehitler İçin Çal" projesi ile birinci, Belediye Fen Lisesi "Kalemin Ucundaki Gizem" projesi ile ikinci, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu "Renkli Geri Dönüşüm Kutuları" ile ikinci, Belediye Fen Lisesi "Müzemi Tanıyorum, Müzede Resim Yapıyorum " projesi ile üçüncü oldu. 

EĞİTİME ERİŞİM ALANINDA 
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu "İnancın Zaferi" projesi ile birinci, Kaymakam Mustafa Karslıoğlu Ortaokulu "Küçük İnsanlar, Büyük Yürekler" projesi ile üçüncü oldu. 

HAYAT BOYU ÖĞRENME ALANINDA 
Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu "Önce Biz Oynayalım" projesi ile birinci, 
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu "Bu İş Tam Senlik" projesi ile ikinci   
olarak dereceye girmişlerdir. Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya yaptıkları çalışmalarla eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması ve çağın yakalanmasına hizmet eden Değerli Okul Müdürlerimize ve özveriyle çalışan üreten öğretmenlere teşekkür ederek ilçemizi gururlandıran bu gibi nice başarılara imza atmalarını temenni etti.

Yine aynı törende Fethiye Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalayarak Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğiyle "Bu İş Tam Senlik" projesine destek veren İŞKUR Müdürü Mustafa Karakan'a da sertifikasını takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, “İlçemizdeki kurumlarla yapılan bu tür işbirlikleri kurumumuz adına önemlidir ve devamlılığı gereklidir” ifadelerini kullandı. 


 

Yorumlar 1
Yıldız 11 Aralık 2020 13:18

Bu Fethiye için yeni bir şey değil gerçekten eğitim ve proje konusunda oldukça iyiler gezdiğim bir çok yerden daha önde olduklarını gördüm.Başarılarının devamını diler emeği geçen herkese teşekkür ederim

Bakmadan Geçme