Milli Piyango yılbaşı biletleri satışları devam ediyor

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi biletleri satışı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de devam ediyor. Bu yıl büyük ikramiye 100 milyon TL olarak belirlendi. Tam bilet 100, yarım bilet 50 ve çeyrek bilet 25 TL'den satılacak. Geçen yıl yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon lira olarak belirlenmiş tam bilet 80, yarım bilet 40, çeyrek bilet ise 20 TL'den satılmıştı.

  • 1078
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milli Piyango yılbaşı biletleri satışları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de vatandaşlar piyango bayilerine giderek, yılbaşı çekilişi için Milli Piyango bileti alıyorlar. Bilet alan vatandaşlar, “En büyük temennimiz büyük ikramiyeyi kazanmak. Büyük ikramiyeyi kazanırsak hayır işleri ve yatırım için kullanacağız” dediler. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Piyango Bayii Nazım Kocatepe yaptığı açıklamada, “Milli Piyango yılbaşı çekilişi için biletlerin satışı 18 Kasım tarihinden bu yana devam ediyor. İlgi oldukça yoğun… Çeyrek bilet 25, yarım bilet 50, tam bilet 100 TL. Büyük ikramiye 100 milyon TL. Geçtiğimiz yıllarda 4 kez büyük ikramiye verdik. İnşallah bu yıl beşincisini vermeyi umut ediyoruz. Şu an elimizde yeterli bilet bulunmaktadır, almak isteyenler elini çabuk tutsunlar. Seri halinde bilet almaya devam ediliyor” ifadelerini kullandı. 

Fethiye’nin Filiz Ablası Filiz Kocatepe, “İstanbul’un Nimet Ablası, Fethiye’nin Filiz Ablası var. Fethiye’ye büyük ikramiye kazandıran biletleri sattığımız için bana bu ismi verdiler. Büyük çekilişe 20 gün kaldı. Bizler bile çok heyecanlıyız. Büyük ikramiye ile ilgili bizlerin de hayalleri var. İnşallah 2021 yılı dünyaya ve ülkemize hayırlar getirir” şeklinde konuştu. 

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek. Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2020 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com’da açıklanacak.
Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 563 milyon 400 bin TL olacağı belirtildi.(FATİH DERELİ)


 

Milli Piyango yılbaşı biletleri satışları devam ediyor
Milli Piyango yılbaşı biletleri satışları devam ediyor

Bakmadan Geçme