Fethiye Belediyespor, Deplasmanda Mağlup Oldu 83-74

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 6. haftası açılış maçında ligde namağlup durumda olan Samsunspor'a konuk oldu. Ev sahibi takım, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 83-74 galibiyetle tamamladı.

  • 478
Fethiye Belediyespor, Deplasmanda Mağlup Oldu 83-74
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Uğur Özen yönetirken, yardımcılıklarını Abdullah İlik ve Serdar Saraç yaptı. Samsunspor karşılaşmaya James Frazier, Gökhan Aydın, Mert Ali, Mert Gizir, Jalone Friday ilk beşi ile başladı. Fethiye Belediyespor ise Antino Jackson, Tuğberk Gedikli, Engin Kalkan, William Daniels ve Ogün Sevinç ilk beşi ile başladı.Birinci periyodun 5 dakikası 11-11 beraberlikle geçilirken, karşılıklı sayılarla geçen ilk periyotta ev sahibi takım, James Frazier faktörüyle küçük bir avantaj yakaladı: 24-23.İkinci periyotta Fethiye Belediyespor, Will Daniels ile oyuna tutunmaya çalışırken; Samsunspor rakibini top kayıplarına zorladı. Karadeniz temsilcisi periyot sonlarına doğru Mert Gizir'in iki üçlüğü ile kontrolü eline geçirip ilk devreyi 48-37 önde tamamladı. İlk yarıda James Frazier 18, Will Daniels 15 sayıyla takımlarının skorerleri oldu.Üçüncü çeyreğe iki ekipte karşılıklı basketlerle başladı. Murat ve Daniels ile Fethiye Belediyespor rakibine reaksiyon göstermeye çalıştı. Samsunspor oyundaki direncini korudu ve  çeyreği 71-58 önde kapattı. Son çeyrekte Fethiye Belediyespor, Daniels ile iyi bir geri dönüş yakalasa da Samsunspor üstünlüğü bırakmadı ve karşılaşmadan 83-74 galibiyetle ayrıldı.
Samsunspor’da 33 sayı atan James Fraizer galibiyette önemli pay sahibi olurken, Jalone Friday 17 sayı attı. Fethiye Belediyespor’da William Lee Daniels 26 sayı kaydederken, Engin Kalkan 11 sayı ile oynadı.  

Bakmadan Geçme