Fethiye Belediye Zabıtasından HES kodu denetimi

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından koronavirüs ile mücadele kapsamında, Fethiye Salı Pazarı'nda tezgah açan pazarcı esnafına ve vatandaşlara yönelik 'Hayat Eve Sığar' uygulaması üzerinden alınması zorunlu olan HES Kodu denetimi gerçekleştirildi.

  • 838
Fethiye Belediye Zabıtasından HES kodu denetimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar esnafının ve pazara gelen vatandaşların HES kodlarını sorgulatarak, HES kodu olmayan esnaf ve vatandaşları uyarırken, HES kodu olmayanlara yardımda bulunarak HES kodu almalarını sağladı. Ekipler, maske mesafe ve hijyen konusunda da esnaf ve vatandaşlara hatırlatmalarda bulundu.
“Temaslı veya Covid taşıyıcısı tespit edilmedi”
Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, “Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz Salı pazarında denetimlerine devam ediyor. Pazarda satış yapan 210 esnafımızın HES kodu kontrolleri yapılmış olup herhangi bir temaslı veya Covid-19 virüsü taşıyan tespit edilmemiştir. Pazar çevresi bariyerlerle kapatılarak girişler kontrollü olarak belirli bölgelerden sağlanmaktadır. Esnafımızın ürünlerine fiyat etiketi koydurularak tüketici hakları korunmaktadır. Pazar girişlerine dezenfektan üniteleri yerleştirilmiş olup maske kontrolü ve ateş ölçümü yapılmaktadır. Pazar alanında bulunan zabıta ofisimizin önünde tartı kontrol noktası oluşturularak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur” dedi.
 

Fethiye Belediye Zabıtasından HES kodu denetimi
Fethiye Belediye Zabıtasından HES kodu denetimi

Bakmadan Geçme