Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayınladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

  • 2122
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayınladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı; 
“Vatanımız için canlarını ortaya koyan gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, kahramanlığın ve vatanseverliğin yaşayan abideleridir. Vatanımızın bütünlüğü, refahı ve huzuru için verdikleri mücadele karşısında tüm gazilerimize, her daim sonsuz minnet duygusuyla yaşayacağız.
Atatürk’ün ileri görüşlülüğü Türk Milleti’nin güveni, özverisi, fedakarlığı ile Sakarya Savaşı’ndan sonra Türk ordusu bir daha geri çekilmemiş, Büyük Taarruz ile düşmanı yurttan atarak bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Kazandığı zaferler, ileri görüşlülüğü, gerçekleştirdiği devrimlerle bugünlerimize ışık tutan, bizlere yol gösteren Ata’mıza milletinin verdiği unvanlardan “Gazi ve Mareşallik”  ona olan güveninin, bağlılığın, sevgisinin bir göstergesidir.
Ülkemizi canı pahasına koruyarak gazilik mertebesine erişmiş, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü savunarak nice zaferlerin kazanılmasına vesile olmuş,  başta Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimiz ve aramızdan ayrılmış tüm gazilerimizi rahmet ile anıyor, hayatını idame ettiren gazilerimizin bu özel gününü kutluyorum”
 

Bakmadan Geçme