FETHİYE AK PARTİ'DE KADIN KOLLARI DAYANIŞMASI

Fethiye AK Parti İlçe Teşkilatında kadın dayanışması ilgiyle izleniyor. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk öncülüğünde geçmiş dönem kadın kolları başkanları ile AK Parti yeni kadın kolları başkanı Gülhanım Boz kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

  • 2319
FETHİYE AK PARTİ'DE KADIN KOLLARI DAYANIŞMASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz geçmiş dönem kadın kolları başkanları Hilal Günay, Ferzan Çakal ve Ayşe Çiftçi ile bir araya gelerek kahvaltılı toplantı düzenlediler. Toplantıya AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’te katılırken AK Parti üye kayıtlarına kadın üye sayısının artırılması konusu da görüşüldü. Fethiye sahil bandında bulunan Denizatı Restoran’da gerçekleşen kahvaltılı toplantıda AK Partide kadın dayanışmasının önemi vurgulanıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği çizgide yola devam edileceği vurgulandı. Kahvaltılı toplantının amacı hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Kadın kolları kongremize doğru giderken önceki dönem görev yapmış kadın kolları başkanlarımız ile birlikte kahvaltıda buluştuk. İstişare edip, ileriye dönük planlarımızı konuştuk. Geçmiş dönemdeki hizmetlerinden dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün aramızda geçmiş dönem başkanları Hilal Günay, Ferzan Çakal ve Ayşe Çiftçi olmak üzere, Gülhanım Boz’a hayırlı olsuna geldiler. Biz birlik beraberlik için birlikteyiz. Birlikteliğimizin devam edeceğine inancımız sonsuz. Bu etkinliğe katıldıkları için kadın kolları başkanlarımıza teşekkür diyorum” diye konuştu.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz ise “Kadın kolları başkanlığına genel merkez tarafından atandım. Bugünde Turgay Başkanımızla beraber geçmiş dönemde başkanlık yapmış kadın kolları başkanlarımızla kahvaltı yaptık. Katıldıkları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme