FETEX fuarı kapılarını açıyor 

Fethiye'nin sektörel içerikli tek fuarıFetex, 10. kez kapılarını açıyor. Fethiye Belediyesi'nin ev sahipliği, Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkıları ve TÜMSİAD'ındestekleri ile bugün 10.  kez kapılarını açacak olan, 120 firmanın katıldığıFethiye Turizm Tedarikçileri Fuarı, 7 Mart cumartesi gününe kadar açık kalacak.

  • 1616
FETEX fuarı kapılarını açıyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin sektörel içerikli tek fuarıFetex, 10. kez kapılarını açıyor. Fethiye Belediyesi’nin ev sahipliği, Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkıları ve TÜMSİAD’ındestekleri ile bugün 10.  kez kapılarını açacak olan, 120 firmanın katıldığıFethiye Turizm Tedarikçileri Fuarı, 7 Mart cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Organizasyonu Marmaris Fuarcılık tarafından yapılan ve Fethiye’nin sektörel içerikli tek fuarı olan FETEX, kapılarını ziyaretçilere açıyor. Fuara ilişkin bilgi veren Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, yılda 3 milyonun üzerinde turisti ağılayan Güney Ege Bölgesinin gözde turizm merkezi Fethiye de 10. Yılına ulaşan FETEX fuarını açmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. 

Volkan Gülcan yaptığı açıklamada, “2020 yılı turizm de önemli yükselme grafiği yakalayacak. Bölge firması olarak, turizmcilerimizin ve sektöre hizmet veren kuruluşların tüm ihtiyaçlarını aynı anda bulabileceği, yeni ürün gamlarını görebileceği Fuarımız FETEX, 120 firmanın katılımı ile 4 Mart Çarşamba günü Çamköy Mahallesi Pazaryerinde açılacak.7 Mart Cumartesi günü akşamına kadar açık kalacak olan fuarda Ulusal Aşçılar Yemek Yarışması, etkinlikler ve stantlarda aktiviteler yer alacak. Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyeleri ile FETEX Fuarına verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

Gülcan, 2020 yılı turizm sektörünün bölgemize hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak, organizasyona ev sahipliği yapan Fethiye Belediyesi’ne, Muğla Valiliğine, Fethiye Kaymakamlığına, Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına, Fethiye Esnaf ve Sanatkarları Odaları ve bağlı odalar ile Fethiye Otelciler Birliği, TÜMSİAD’a, Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneğine ayrıca organizasyonda emeği geçen kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. 

Ziyaretleri ücretsiz yapılacak Fetex Fuarı’nı takiben 11-14 Mart 2020 Bodrum Fuarı, 18-21 Mart 2020 Marmaris Fuarı ve 8-11 Nisan 2020 tarihleri arasında Fethiye AgritechTarım ve Seracılık Fuarı için hazırlıkların sürdüğü önemle belirtildi. 

Bakmadan Geçme