Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Polislik Mesleğini Anlattı

Seydikemer'de 'Her Şey Seninle Başlar' temalı 'Kariyer Günleri' programı kapsamında Seydikemer Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, lise öğrencilerine polislik mesleğini anlattı.

  • 4217
Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Polislik Mesleğini Anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’de “Her Şey Seninle Başlar” temalı “Kariyer Günleri” programı kapsamında Seydikemer Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, lise öğrencilerine polislik mesleğini anlattı.
Seydikemer’de 2019-2020 eğitim öğretim yılında eğitim gören lise öğrencilerinin akademik başarılarını artırabilmek için “Her Şey Seninle Başlar” temalı “Kariyer Günleri” programı kapsamında Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Seydikemer Uygulamalı Yüksek Okulu salonunda Seydikemer Anadolu Lisesi öğrencilerine polislik mesleğini anlattı.   
Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Yüceur öğrencilere; polisin görevleri, polis olmak için gerekli koşullar ve eğitim süreci, olumlu ve olumsuz yönleri, karşılaşılabilecek güçlükler, halkın huzurunu sağlamak için üzerlerine düşen görevler ve öğrencilerin merak ettiği konular hakkında bilgilendirdi.
Öğrenciler Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Yüceur’u dikkatlice dinlerken merak edilen soruları da sorma fırsatı buldular. 

Bakmadan Geçme