Federasyon yetkilileri incelemelerde bulundu

Ankara ve İstanbul'dan Fethiye'ye gelen Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri, Beşkaza Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Federasyon Basketbolu Geliştirme Direktörü Fırat Eser başkanlığındaki heyetin incelemeleri gün boyu sürdü.

  • 859

Basketbol Federasyonu yetkililerinin incelemelerine Kulüp personeli ile beraber nezaret eden Kulüp Genel Sekreteri Yavuz Topateş, federasyonun Süper Lig kararını çok geç açıklamasından dolayı önlerinde çok kısıtlı bir zaman kaldığını, fakat her şeye rağmen geceli gündüzlü çalışmalarla salonun eksikliklerini Bursaspor maçına kadar yetiştireceklerini ifade etti.

Salonu teknik açıdan inceleyen değerlendirme heyeti, Süper Lig maçlarının oynanacağı Beşkaza Salonu'nda notlar alıp, bazı konularda taleplerde bulundu. Yetkililer, salonun genel anlamda Süper Lig organizasyonuna hazır göründüğünü, ancak yine de özellikle yayıncı kuruluş Tivibu'nun daha kaliteli yayın yapabilmesi için birkaç rötuşa ihtiyaç duyulduğunu belirttiler.

SÜPER LİGDEKİ İLK MAÇIMIZ BU PAZAR GÜNÜ
ING Basketbol Süper Ligi'nin ilk 3 haftasındaki maç programı belli oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu, Basketbol Süper Ligi'nde 2020-2021 sezonun ilk 3 haftasındaki maç programını açıkladı. TBF'den yapılan açıklamaya göre, Fethiye’yi Süper Ligde temsil edecek olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ilk Süper Lig maçını İzmir’de, Mustafa Kemal Atatürk spor salonunda,  27 Eylül Pazar akşamı saat: 20.00’de Pınar Karşıyaka ile oynayacak. 

İÇERDEKİ İLK RAKİP FRUTTİ EXTRA BURSASPOR 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un Basketbol Süper Ligi’nde kendi evindeki ilk maçı ise 3 Ekim Cumartesi günü saat: 15.15’te Frutti Extra Bursaspor ile oynanacak.
 

Federasyon yetkilileri incelemelerde bulundu
Federasyon yetkilileri incelemelerde bulundu

Bakmadan Geçme