AK PARTİLİ GÖKCAN DEVLET HASTANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan partisinin kongresi için geldiği Fethiye'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gökcan, Fethiye Devlet Hastanesi için Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerde PCR Cihazı ve Anjiyo Ünitesi sağlanması için söz alındığını ifade etti. Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Okulu'yu ziyaretinde açıklamalarda bulunan Gökcan, hastanenin acil bölümünün genişletilmesi içinde çaba sarf edeceğini söyledi. Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Okulu, 'Çevre ilçeler de dahil 500 bin nüfusa hitap eden hastanemize anjiyo cihazının kazandırılması, halkımızın menfaatine olacak bir durumdur. Böylelikle kalp krizlerinden ölüm oranının azalacağını düşünüyorum' ifade etti.

  • 2264
AK PARTİLİ GÖKCAN DEVLET HASTANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu için Fethiye’ye gelen Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Fethiye’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ak Parti’nin sağladığı yatırımların ziyaretlerini yapan Milletvekili Gökcan, Fethiye Devlet Hastenesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Beraberinde Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleriyle önce Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Milletvekili Gökcan, Başhekim Yavuz Okulu, Başhekim Yardımcısı Fatih Özyer tarafından karşılandı.  Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başhekim Yavuz Okulu pandemi hastanesi de olan Fethiye Devlet Hastanesinin çalışmalarını anlatıp çevre ilçelerle beraber 500 bin nüfusa hitap ettiklerini belirtti. Devlet Hastanesi’nin acil günlük zaman zaman bin 500’e yakın hasta muayene ettiğini anlatan Okulu, acil servisin büyütülmesi ve Muğla ile Antalya’nın uzak olması nedeniyle anjiyo merkezinin Fethiye için acil olduğunu belirtti. Milletvekili Gökcan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın PCR Cihazı ve Anjiyo Cihazı ile ilgili söz verdiğini kaydetti. 
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan yaptığı açıklama da; “Kongredeki konuşmamda Fethiye’ye müjdeler vermiştim. Devlet Hastanemize anjiyo cihazının kazandırılması hususunu Sağlık Bakanımıza ilettik. En kısa sürede bu cihazı hastanemizde halkımızın hizmetine sunacağız. Birçok ilçeden hastalar, tedavi olmak için Fethiye Devlet Hastanesi’ne geliyor. Anjiyo cihazı bu anlamda büyük öneme sahip. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde bulunuyor. Aradaki mesafeden dolayı kaybedilen hastaların olduğunu öğrendik. Anjiyo cihazının halkımızın hizmetine kazandırılması adına Muğla Milletvekili olarak elimden geleni yapacağım. Bunun yanında PCR cihazı için de çalışmalarımız devam ediyor” dedi.  
Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Okulu ise, “Çevre ilçeler de dahil 500 bin nüfusa hitap eden hastanemize anjiyo cihazının kazandırılması, halkımızın menfaatine olacak bir durumdur. Böylelikle kalp krizlerinden ölüm oranının azalacağını düşünüyorum. Kovid-19 tanısı için önemli olan PCR cihazı hastanemizde olursa hızlı tanı ve tedavi için faydalı olacaktır” diye konuştu.  

DİŞ HASTANESİ’Nİ GEZDİ
Milletvekili Yelda Erol Gökcan beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile birlikte Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Hastane de Başhekim Erdinç Ural tarafından karşılanan Milletvekili Gökcan ve beraberindekiler diş hastanesi çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Bölgenin ve Türkiye’nin en gelişmiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri arasında olan ve yabancı uyruklu hastalara da hizmet veren merkezin kendisini etkilediğini söyleyen Milletvekili Gökcan, “Pandemi nedeniyle insanlarımız hastanelere gitmekten çekiniyorlar. Bu dönem geçtikten sonra acil dışındaki hastalarda buradan yararlanmaya devam edecekler” dedi. Gökcan, “Pandemi süreci en çok diş hekimlerini ve  diş hastanemizi etkiledi. Vatandaşlar özellikle çünkü birebir temasla çalışıldığı için acil işlemlerini yaptırmak istiyor. Her türlü tedbir alınmış hastaneyi az önce dolaştık, hocamızdan bilgiler aldık. Vatantaşlarımız gönül rahatlığıyla diş tedavilerini yaptırabilir. Pandemi nedeniyle şu an hasta oranında düşüş var ama Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Türkiye’de örnek olabilecek hastanelerin içinde. Her geçen gün kendilerini yeniliyorlar, tıbbi cihazlar alınıyor. Hastaneye çok ciddi yatırımlar yapıldı. Hastane kendi kendine yettiği gibi karda olan bir hastane. Öyle olunca tabi yatırımda ona göre geliyor. İstiyoruz ki vatandaşımız her türlü tedavisinde özel polikliniğe gitmeden başka şehire gitmeden Fethiye ve Muğla’da yapabilsin istiyoruz. Yurt dışına baktığınızda bu işlemler çok yüksek ücretlerle yapılır. Ama burada sosyal güvencesi olan vatandaşlarımız devletimizin güvencesiyle her türlü diş tedavisini burada yaptırabiliyor” şeklinde konuştu.  

AK PARTİLİ GÖKCAN DEVLET HASTANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
AK PARTİLİ GÖKCAN DEVLET HASTANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
AK PARTİLİ GÖKCAN DEVLET HASTANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
AK PARTİLİ GÖKCAN DEVLET HASTANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
AK PARTİLİ GÖKCAN DEVLET HASTANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
AK PARTİLİ GÖKCAN DEVLET HASTANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
AK PARTİLİ GÖKCAN DEVLET HASTANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Bakmadan Geçme