Evlere Online Lokum Satışı

Fethiye'de 40 yıl önce kurulan ve Türk Lokumu ile kavrulmuş kuruyemiş üretimi yapan Servet Şekerleme, şekerden uzak kalmak isteyenler için şeker ilavesiz helva ve lokum üretiyor. Online olarak sipariş de alıp başta Fethiye olmak üzere tüm Türkiye ile 192 ülkeye lokum satışı yapan Servet Şekerleme, Ramazan Bayramı'nda da müşterilerine online hizmet vermeye devam ediyor.

  • 3617
Evlere Online Lokum Satışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Servet Şekerleme, gelişim aşamasında, kendisini teknolojik, ekolojik ve ekonomik üstünlüklere ayırmaya adadıktan sonra 5 yıldır kendi yeni ürünü olan 'Şekersiz Türk Lokumunu’ Türkiye’nin yanı sıra 192 ülkeye ulaştırdı. Ürünlerinde sadece doğal fındık, kuru meyve ve doğal özler kullanan Servet Şekerleme, ürünlerinin hiçbirinde kimyasal veya sentetik koyulaştırıcılar, koruyucular, aroma arttırıcı aromalar, glikoz / mısır şurubu, suni tatlandırıcılar ve gıda renklendirici maddeler bulundurmuyor.
ISO 22000, ISO 9001, TSE ve Helal Sertifikalarına sahip olan Servet Şekerleme, Belçika Brüksel'deki Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından 2015 yılında Üstün Lezzet Ödülü'ne layık görülmüştü. Ramazan Bayramı’nda Fethiye ve tüm Türkiye’ye online satışlar yapan ve evlere teslim gerçekleştiren Servet Şekerleme, yeni ürünleri şeker ilavesiz lokum ve helvaya da yoğun talep alıyor.
192 ÜLKEYE GİDİYOR
Servet Şekerleme yetkililerinden Mustafa Erdoğan “Normalde bayramlarda biz çok yoğun oluyoruz. Bu yoğunluğa alışkınız. Çok telaşlı bir şekilde buralar da hareketli olur ama bu bayram sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için çok yoğunluk yaşamıyoruz mağazalarımızda. Ancak biz internet satışlarımızı açtık. Bu korona döneminde çok fazla telefon ve internet siparişi aldık. Dün sadece Fethiye’ye değil Türkiye’nin birçok yerine 100’den fazla paket gönderdik. Türkiye’nin farklı yerlerinden de siparişler gelmekte. Bize özel ürünler üretmeye başladık. Şeker ilavesiz lokumlarımızın yanında şimdi şeker ilavesiz helva, şeker ilavesiz ezme grubu da üretmeye başladık. Bunlar da çok talep görüyor. Malum Türkiye’nin birçok yerinde şeker kullanmaktan kaçınan insanlarımız var. Ben de şeker tüketmemeye çalışıyorum. Çoğunlukla şeker ilavesiz doğal meyvelerden yaptığımız ürünleri tercih ediyorum. Helvayı şeker yerine yeni bir formül üzerinden hurma suyuyla yapmaya başladık. Bunun yanında kahvaltılarda tüketilmek üzere ezmeler yapmaya başladık. Fındık, badem, kaju, yer fıstığı gibi ezme çeşitlerini şeker ilavesiz müşterilerimizin tüketimine sunuyoruz. Bunların hepsi de online satışta mevcut. Müşterilerimiz web sayfamızdan hepsine ulaşıp fiyat bilgilerini, kargo bilgilerini öğrenebilirler. Bugün de sipariş almaya devam ediyoruz. Yarın da sevkiyatlar açık. Tüm Türkiye’ye ücretsiz bir şekilde gönderebiliriz. Fethiye içinde de teslimat yapıyoruz. Herhangi bir ücret de almıyoruz. Maksadımız yardımcı olmak, ürünlerimizi daha fazla kişiye ulaştırmak. En hızlı ve en taze şekilde ürünlerimizi Fethiye dahil tüm Türkiye’ye ulaştırabiliriz. Şu anda yurt dışından da çok talep geliyor. Yurt dışı için de bir firmayla bugün bir antlaşma imzaladık. Şu an 192 ülkeye gönderim sağlayabiliyoruz. Önümüzdeki günlerde İngilizce, Fransızca ve Almanca olarak yayınlanmış olacak” dedi.
FİYATLAR 20 TL’DEN BAŞLIYOR
Ürün fiyatları hakkında da bilgiler veren Mustafa Erdoğan “Sade lokumlar 20-25 TL den başlıyor, 95 TL’ye kadar çıkıyor. Çoğunlukla şeker ilavesiz çerezli ürünlerimiz rağbet görüyor. İçinde bol miktarda antep fıstığı, fındık, badem var. Bu ürün grubu 95 TL. Tüm Türkiye’nin bayramı kutlu mutlu olsun. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam ederiz, bu günleri atlatırız diye düşünüyorum. Biz insanlarla bir arada, iç içe olmaya alışkın bir milletiz. Gönlümüzden geçen en kısa zamanda her şeyin normalleşmesi” ifadelerini kullandı. 
 

Evlere Online Lokum Satışı
Evlere Online Lokum Satışı
Evlere Online Lokum Satışı
Evlere Online Lokum Satışı
Evlere Online Lokum Satışı
Evlere Online Lokum Satışı
Evlere Online Lokum Satışı

Bakmadan Geçme