Evlere Tatlı Servisi Yapılıyor

Fethiye'de yıllardır pastane sektöründe halka hizmet eden Saliha Sultan Pastanesi, Ramazan Bayramı süresince sokağa çıkma kısıtlamasında evlere tatlı servisi de yapıyor.

  • 3664
Evlere Tatlı Servisi Yapılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ölüdeniz Yolu Taşyaka Mahallesi’nde Çarıklı Kasap yanında yeni şube açan Saliha Sultan Pastanesi, bayram öncesi halktan gelen siparişleri de evlere kadar servis yapıyor. Ramazan Bayramı tatlı fiyatları 45 TL den başlayıp 120 TL ye kadar çıkarken cevizli ev baklavası 45, Muğla Saraylısı 55, Sultan Özel 75, kaymaklı fıstıklı şöbiyet ile klasik fıstıklı baklava 75, yeşil burma ise 120 TL den satılıyor. Tulumba tatlısının kilosu ise 20 TL.
Saliha Sultan Taşyaka Şubesi İşletme Müdürü Barış Dev, bu sektörde 4 yıldır görev yaptığını belirterek ‘’Fethiye halkımızdan taleplerimiz geliyor. Evlere servisimiz var. Baklava fiyatlarımız cevizde 45 TL den başlıyor, fıstıklar 75 TL den başlıyor. Bayram sürecinde 4 gün boyunca sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için evlere servis hizmetimiz var. Bir telefon kadar vatandaşlara yakınız. Sultan özel cevizli baklavamız 45 TL, susamlı cevizli ev baklavası 45 TL, Muğla Saraylısı baklavası 55 TL, firmamızın özel meşhur fıstıklı baklavası Sultan Özel 75 TL, kaymaklı fıstıklı şöbiyet 75 TL, klasik fıstıklı baklava 75 TL, meşhur yeşil burma 120 TL. Özel siparişler de alıyoruz. Tulumba ve lokum, Ramazan süresince talepleri çok olan döktüğümüz ürünler. Ramazan bitti, şimdi tulumbamız kilosu 20 TL den sürekli çıkacak. Siparişe özel yapıyoruz. Saliha Sultan ailesi olarak tüm halkımızın Şeker Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız. Bayramda 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında paket hizmet servisimiz vardır. Herkese hayırlı bayramlar” dedi.

Evlere Tatlı Servisi Yapılıyor
Evlere Tatlı Servisi Yapılıyor
Evlere Tatlı Servisi Yapılıyor
Evlere Tatlı Servisi Yapılıyor

Bakmadan Geçme