Esnaf Hastanesi'nden Fethiyespora formalı destek

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, personeli için Fethiyespor kulübünden 100 adet forma alarak, önemli bir destek sağladı. Hastane personeli gün boyunca vatandaşlara Fethiyespor forması ile hizmet verdi.

  • 1531
Esnaf Hastanesi'nden Fethiyespora formalı destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile 3. Lig 2. Grup’ta yer alan Fethiyespor’un ana sponsoru ve sağlık sponsoru Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiyespor kulübünden 100 adet forma alarak destekte bulundu. Hastane çalışanlarının tamamına dağıtılan formalar konusunda değerlendirmede bulunan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Öztürk Günal, Fethiye’deki tüm kurum ve kuruluşları Fethiyespora destek olmaya davet etti.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Öztürk Günal yaptığı açıklamada, “Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak ilçemizin iki takımı Fethiyespor ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a her zaman elimizden geldiğince destek oluyoruz. Bu yıl her iki kulübümüzün de ana sponsorluğunu yapmaktayız. Bu anlamda sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında da Fethiyespor kulübünden bugün itibari ile 100 adet forma aldık ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi çalışanlarına giydirdik. Tüm personelimiz hastanemizde hastalarımızı, Fethiyespor forması ile ağırlayacak. Biz her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olmaya gayret gösteriyoruz. Bu anlamda ilçemizin takımlarına destek vermek amacı ile Fethiye’mizdeki tüm işletmelerden, kurum ve kuruluşlardan takımımıza destek olmaya davet ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 

Esnaf Hastanesi'nden Fethiyespora formalı destek
Esnaf Hastanesi'nden Fethiyespora formalı destek

Bakmadan Geçme