CHP'den Alaattin Çakıcı'ya sert tepki

Muğla'da CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu başta olmak üzere, CHP'li belediye ve ilçe başkanları açıklama yaparak Alaattin Çakıcı'nın, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehditlerine tepki gösterdi. İl Başkanı Zeybekoğlu konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında 'Mafya bozuntuları bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olamayacak, izin vermeyeceğiz!' diye konuştu.

  • 2100
CHP'den Alaattin Çakıcı'ya sert tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Alaattin Çakıcı'nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit içerikli yazıya tepki göstererek bir basın açıklaması yaptı. İl başkanı Zeybekoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün yurttaşlarının huzur ve barış içinde yaşamasının sigortasıdır. Tek Adam Rejimi, Susurluk'ta deşifre olan mafya-siyaset ilişkisine yeniden ihtiyaç duyuyor. Bu bir acziyettir. İktidarını gerginlik, hakaret, tehdit ile sürdürmeye çalışanlar; şimdi de dün "Yezit" dediğine, bugün "Efendim" diyen mafya bozuntularının, ağzıyla partimizin Genel Başkanı, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etme cüreti gösteriyorlar.
Emperyalizme karşı yedi düvele karşı savaş vermiş bir partinin, bir mafya bozuntusunun saçtığı salyalardan korkacağını düşünenler, ne tarih bilincine, ne siyasal zekaya ne de yurt sevgisine sahiptir.
Cumhuriyet Halk Partisi, mevcut mafya düzenine son verecek kararlılığa, iradeye ve cesarete sahiptir. 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizde belirttiğimiz gibi toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.
Hukuk devleti anlayışını dinamitleyen, bu acziyet gösterilerine karşı Cumhuriyet Savcıları'nı göreve çağırıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu onurumuzdur. Dahili veya harici bedbahtlarımız olursa gözümüzü budaktan sakınmayacağımızı herkes bilmelidir.”
 

Bakmadan Geçme