ESKİ FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI KORONAYA YENİLDİ

Fethiye Ülkü Ocakları eski başkanlarından Ferruh Gökçen yakalandığı korona virüse yenik düştü. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan ve testi pozitif çıkan Ferruh Gökçen 67 yaşında tedavi gördüğü Fethiye Devlet Hastanesinde vefat etti. Ülkü Ocakları eski başkanı Ferrruh Gökçen'in vefat haberi sevenlerini ve ülkücüleri derin üzüntüye boğdu.

  • 3509
ESKİ FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI KORONAYA YENİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ülkü Ocakları eski başkanlarından Ferruh Gökçen yakalandığı korona virüse yenik düştü. 1979-1980 yıllarında Fethiye Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan evli 2 çocuk babası Ferruh Gökçen 67 yaşında hayata veda etti. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanınca Kovid-19 testi pozitif çıkan Ferruh Gökçen Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Köy Hizmetleri Müdürlüğünden işçi emeklisi olan Ferruh Gökçen 12 Eylül askeri darbesi sonrasında ceza evinde de yatmıştı. Fethiye ve çevresinde 80’li yılların Ülkü Ocakları kuşağında Ferruh Başkan olarak büyük isim yapan Ferruh Gökçen’in vefatı ailesini, Fethiye halkını ve ülkücü camiasını derin üzüntüye boğdu. 

Ferruh Gökçen’in cenazesi pandemi tedbirleri kapsamında Çamköy Türbe Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta dualarla toprağa verildi. Cenaze merasimine ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. SED Medya olarak merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.
 

Bakmadan Geçme