BEŞİKTAŞLILAR KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2020 yılında ikinci kez Kızılay'a kan bağışında bulundular. Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Coşkun, 'Kan insan yaşamı açısından büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir'de deprem oldu. Bunun yanında hastanelerimizde bulunan hastalara ihtiyaç olabiliyor' dedi.

  • 517
BEŞİKTAŞLILAR KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği yöneticileri, Kızılay’a destek için kan bağışında bulundular. Uğur Mumcu Parkı içinde bulunan Fethiye Kan Bağış Merkezi’ne gelen Beşiktaşlılar, içinde bulunduğumuz dönemde kan bağışının büyük bir önem taşıdığını belirtiler. 

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Coşkun yaptığı açıklamada, “Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak yılda en az iki kez kan bağışında bulunuyoruz. Kan insan yaşamı açısından büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir’de deprem oldu. Bunun yanında hastanelerimizde bulunan hastalara ihtiyaç olabiliyor. Dernek olarak bu 2020 yılındaki ikinci organizasyonumuz. Amacımız vatandaşlarımızı kan bağışına teşvik etmek. Kan vermek hem insan sağlığı açısından faydalı hem de Milli bir görevdir” ifadelerini kullandı.  
 

Bakmadan Geçme