Eski başkanların isimleri caddelerde yaşatılacak

Büyükşehir yasası öncesi Eşen Belde Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Yusuf Yiğit ile Kemer Belde Belediye Başkanı Hasan Şimşek'in isimleri Seydikemer'deki caddelerde yaşatılacak. Seydikemer Belediyesi İmar Komisyonu yaptığı toplantıda konuyla ilgili kararını oybirliği ile verdi. Alınan kararın Seydikemer Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısında onaylanacağı öğrenildi.

  • 1342
Eski başkanların isimleri caddelerde yaşatılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz aylarda Eşen Belde Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş olan AK Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Yusuf Yiğit (71); korona virüs rahatsızlığı nedeniyle vefat etmişti. Kısa bir süre sonra Kemer Belde Belediye Başkanlığı yapmış olan 71 yaşındaki İyi Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Hasan Şimşek, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirmişti. Seydikemer Belediyesi İmar Komisyonu iki eski başkanın ismini caddelere verilmesi yönünde karar aldı. 

Seydikemer Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Alper Çalıkoğlu yönetimindeki toplantıda belediye meclis üyeleri Uğur Karadon, Zeki Yanatma, Hakan Büyükaydın ve Veli Türk hazır bulundular. Yusuf Yiğit ve Hasan Şimşek isminin caddelere verilmesi hususunu görüşen meclis üyeleri, oybirliği ile karar aldılar. Komisyonun aldığı kararın Seydikemer Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısında onaylanacağı bildirildi. (FATİH DERELİ)

 


 

Bakmadan Geçme