Eski Başkan Saatcı oğlunu evlendirdi

Fethiye'de 20 yıl Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı, oğlunu yine unutulamayacak güzellikte bir düğün ile evlendirdi. Saatcı ve eşinin dünürleri ile birlikte saatlerce ayakta konukları karşıladığı düğün töreni, Kovid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşti.

  • 12469
Eski Başkan Saatcı oğlunu evlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bahar Beach By Gülizce öncülüğünde gerçekleşen düğün törenine yoğun ilgi oldu. Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı’nın oğlu Ahmet Saatcı ile Özcan Aybek’in kızı Avukat Cansu Aybek’in düğün töreninde renkli görüntüler de oluştu. Konuklar ateşi ölçülüp, isimleri yazılarak; sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde düğün alanına alındı. İclal-Özcan Aybek ve Nesrin-Behçet Saatcı çiftleri konukları girişte karşılarken; Saatcı davetlilerle yumruk ve dirsekle temas edip, selamlaştı. Takı töreninin yapılmadığı gecede konuklar takılarını çeyiz sandıklarının içine attılar. 

Düğün törenine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 21-22-25 ve 26. Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Eski Bakanlardan Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, FTSO Başkanı Osman Çıralı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, Gelecek Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selahattin Kayaman’ın yanı sıra Fethiye ve Muğla’dan siyaset ve iş dünyasından çok sayıda katılım oldu. Sahnede gerçekleşen nikahı Fethiye Belediyesi Evlendirme Memuru Fatma Durgut kıydı. Nikah şahitliklerini Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 21-22-25 ve 26. Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Eski Bakanlardan Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar, Prof. Dr. Mustafa Saatcı, FTSO Başkanı Osman Çıralı ile aile yakınları yaptı.Nikahın kıyılmasının ardından beyaz balonlar gökyüzüne bırakılırken; çift için iki beyaz güvercin de uçuruldu. 

Nikahın ardından piste gelen damat Ahmet Saatcı, Beşkaza ve Kerimoğlu zeybeği oynarken; gelin Cansu Aybek ve yüzlerce kişi bu oyuna alkış tuttu. Daha sonra birlikte oyunlar oynayan çifte arkadaşları ve davetliler de eşlik etti. Yemekli gerçekleşen düğün töreni, Kovid-19 tedbirleri kapsamında zamanında bitirildi.

SED Medya olarak çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

    
 

Eski Başkan Saatcı oğlunu evlendirdi
Eski Başkan Saatcı oğlunu evlendirdi
Eski Başkan Saatcı oğlunu evlendirdi
Eski Başkan Saatcı oğlunu evlendirdi

Bakmadan Geçme