Eşen Çayı üzerindeki üçüncü köprü tamamlanıyor

Seydikemer'de Belen ile Kocaçamlı arasına yapılan köprü, tamamlanma aşamasında. Eşen Çayı üzerinde gerdanlık gibi iki yakayı bir araya getiren köprü, iki mahalleyi birbirine kavuşturacak.

  • 2755
Eşen Çayı üzerindeki üçüncü köprü tamamlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi tarafından, Ağustos ayında yapımına başlanılan Belen ile Kocaçamlı mevkiisi üzerinde yapılan köprü tamamlanma aşamasına geldi.  Seydikemer’de Eşen Çayı üzerinde gerdanlık gibi iki yakayı bir araya getiren köprü, üçüncü köprü olma özelliği taşıyor. Belen ve Cumhuriyet Mahallesi’ni birbirine kavuşturacak köprü tamamlandıktan sonra; kaya mezarları, lahitleri, surları ile dikkat çeken Araxa antik kentine de ulaşım daha kolay olacak. Yıllardır mahallelere uzayan yollardan gidip gelen halk, yapılacak köprüyü kullanarak rahata kavuşacak. 

BAŞKAN OTGÖZ, “ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ SEYDİKEMER’E RENK KATACAK”
Seydikemer ilçesinde Belen ile Kocaçamlı arasına yapılan köprünün Seydikemer’e olan ilgiyi arttıracağını kaydeden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Seydikemer merkezdeki eski köprü ile çevre yolu arasında yapılan ikinci köprünün ardından şimdi de Belen ile Kocaçamlı arasına yapılan üçüncü köprü ilçenin siluetine renk katacak. Seydikemer Belediyesi olarak hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 4 ay gibi kısa bir zamanda köprü tamamlanma aşamasına geldi. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız hem zamandan kazanacak hem de ulaşımda rahat nefes alacak. Seydikemer’de yapılan yatırımların kısa sürede tamamlanması için destek veren Hükümetimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme