Toros, 'Pozisyon ürettik ama değerlendiremedik'

3. Lig 2. Grupta deplasmanda Tokatspor'a ikinci yarının başında yediği golle 1-0 mağlup olan lider Fethiyespor, ürettiği pozisyonları değerlendiremeyince haftayı puansız kapattı. Evinde Halide Edip Adıvarspor'u 4-0 yenerek liderlik koltuğuna kurulan Fethiyespor, ardından çıktığı Tokat deplasmanında 1-0 kaybetmesine rağmen, 26 puanla liderliğini devam ettirdi. Fethiyespor'un, ligin en alt sıralarındaki Tokatspor'a karşı kaybetmesi camiada üzüntü yarattı. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, 'Çok pozisyon ürettik ama değerlendiremedik' ifadelerini kullanırken, Tokatspor Teknik Direktörü Metin Altınay, 'Lideri yenmek apayrı bir keyif! Oyuncularımın hepsinin ayaklarına sağlık, analarının ak sütü gibi bu 3 puan helal olsun' diye konuştu.

  • 831
Toros, 'Pozisyon ürettik ama değerlendiremedik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un, Halide Edip Adıvarspor’u kendi evinde 4-0 yendikten sonra çıktığı Tokat deplasmanında 1-0 mağlup olması camiada üzüntü yarattı. Pazar günü evinde oynadığı ve farklı kazandığı karşılaşmanın ardından, 1 günlük idmanın ardından, kara yolu ile Tokat’a giden Fethiyespor, Tokatspor önünde 1-0 mağlup oldu. Fethiyespor, yenilgiye rağmen haftayı lider olarak geçirirken, golcülerin Tokatspor önünde bulduğu pozisyonları değerlendirememesi, teknik kadro ve yöneticileri üzdü. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Çok pozisyon ürettik ancak atamadık. Deplasmandaki bu sorunu çözmemiz lazım” dedi. 
GOL BULSAYDIK SONUÇ BÖYLE OLMAZDI
Mesut Toros, “Oyunun genelinde etkiliydik. Çok pozisyon ürettik. Biz gol atamadıkça rakibin direnci arttı, sahada gerçekten savaşarak mücadele ettiler. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirsek çok farklı olacaktı. Mağlup olduk, yolumuza devam ediyoruz. Kaybedilmiş bir şey yok, önümüzde oynayacağımız maçlar var. Oyuncularımızla mutlaka oturup konuşacağız. Bir maçta bu kadar pozisyon yakalanmaz. Bu konuda mutlaka bir değerlendirme yapmamız lazım. Sadece mücadele eden bir Tokatspor takımı bekliyorduk, gol bulsaydık maçın çok farklı yönde gidebileceğini de biliyorduk. Bir takım deplasmanda 7-8 tane net gol pozisyonu bulup, atamıyorsa ciddi bir değerlendirme yapmak gerekiyor. Tokatspor’u mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum, maç şansı onların yanındaydı” ifadelerini kullandı.  

LİDERİ YENMEK APAYRI BİR KEYİF
Tokatspor Teknik Direktörü Metin Altınay, “Tepecik maçından sonra Yomraspor’dan 3 puan alacağız diye gittik ama maalesef, 10 kişi kaldıktan sonra, özellikle oradaki son 25 dakikalık oyun bu mesajı vermişti. Oyuncularımızın sakat olması bizim için fark etmiyor. Lider Fethiyespor’u yenmek apayrı bir keyif! Bu galibiyet özgüvenimizi arttırdı. Amacımız; Ceyhanspor ve Kahta 02 Spor maçından da 3’er puan almak. Tokatspor ligde bu sıralara yakışmıyor, güzel bir galibiyet oldu çok abartmanın anlamı yok. Ayaklarımız yere basacak, iki tane maçtan en kötü 4 puan veya 6 puan alarak belki ilk yarıyı 9. Sırada bitireceğiz. Oyuncularıma lideri yenerek kendinizi ispatlayın dedim ve ispatladılar. Oyuncularımın hepsinin ayaklarına sağlık, analarının ak sütü gibi bu 3 puan helal olsun onlara, inanın çok gururlandım ve keyif aldım. İdeal kadro konusunda bir şey diyemiyorum, bizim ideal kadromuz olamaz. İdeal kadro oluşturamıyoruz. Çünkü çok genç oyuncumuz var” diye konuştu.
 

Toros, 'Pozisyon ürettik ama değerlendiremedik'
Toros, 'Pozisyon ürettik ama değerlendiremedik'

Bakmadan Geçme