Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel başkan yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun geçtiğimiz günlerde genel Başkan Meral Akşener tarafından ataması yapılan Fethiye İyi Parti ilçe başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetim kuruluna ziyarette bulundu.

  • 1284
Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel başkan yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun İYİ Parti Fethiye ilçe başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetim kurulunu ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Suat Aybek yönetiminin geçtiğimiz günlerde istifa etmesinin ardından genel Başkan Meral Akşener tarafından mazbatası verilen İYİ Parti Fethiye ilçe başkanı Ali Fatih Çoban yeni yönetim kurulu oluşturdu. Muğla Milletvekili Metin Ergun Fethiye yeni İYİ Parti ilçe yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette konuşan İlçe başkanı Ali Fatih Çoban “bayrağı daha iyi yerlere çıkarmak için varımızla yoğumuzla mücadele edeceğiz. Partimizi Fethiye’de birinci sıraya getirmeyi ümit ediyoruz” dedi. Çoban “13 Ocak 2020 tarihinde Genel başkan yardımcımız Metin Ergun yanında genel başkanımız Meral Akşener hanımefendiden mazbatamızı aldık. Bu bir bayrak yarışı. Bayrağı daha iyiye götürmek için varımızla yoğumuzla mücadele edeceğiz. Fethiye’nin sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz. Bu sıkıntıları daha iyi daha yaşanılabilir daha huzurlu daha güzel bir Fethiye için mücadele edeceğiz. Genç olmamızın sorumluluğu çok büyük. Beklentileri, insanların kafalarındaki, soru işaretlerini çalışarak kazanacağız. Belki Fethiye siyaseti için gençlerin önünü açıp diğer partiler için de örnek olacağız. Biz bu saatten sonra kolları sıvayacağız. Partimizi Fethiye’de birinci sıraya getirmeyi ümit ediyoruz. 29 kişilik yeni bir ekip oluşturduk” dedi. 
TÜRKİYE CİDDİ SIKINTILAR İÇİNDE 
İYİ Parti genel başkan yardımcısı Metin Ergun Türkiye’nin ekonomik açıdan ciddi sıkıntılar içinde olduğunu açıkladı. Ergun Libya konusunda yaptığı değerlendirmede “Biz parti olarak Libya konusunda birkaç defa açıklama yaptık. Bu teskerenin yanlış olduğunu ifade ettik. Ve aynı şeyi ifade etmeye devam ediyoruz. Paris’teki görüşme bitti. 57 maddelik bir anlaşma sağlandı. Ve Türkiye’nin elde ettiği hiçbir şey yok. Dikkat ederseniz sayın Cumhurbaşkanı da erken döndü. Türkiye o bölgede bir arabulucu olarak bulunabilir. Bizim yanlış olmasını düşündüğümüz konu taraf olunmasıdır. Yoksa arabuluculuk yapılabilir” dedi. 
YENİ BİR İKLİME İHTİYAÇ VAR
Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları da değerlendiren Ergun “Türkiye ekonomik olarak çok ciddi bir sıkıntının içerisinde. Aslında 17-18 yıllık tek başına iktidarlığı dönemini AK Parti ve sayın Recep Tayyip Erdoğan çok kötü kullandı. Üretime dayalı herhangi bir şey yapmadılar. Türkiye 17-18 yılın neticesinde top yekun üretimden koptu. Bunun neticesi de çok ciddi bir badireydi. Ve şu anda bunu yaşıyoruz. Düşünebiliyor musunuz saman ithal eden bir ülke haline geldik. Bütün şeker fabrikalarımızı sattık şu anda şeker ithal eden bir ülke olduk. Daha önceki iktidarların yapmış olduğu sanayi adına ne varsa hepsi özelleştirme adına peşkeş çekildi. Bu kelimeyi bilerek kullanıyorum tam bir peşkeş çekme hadisesi ile karşı karşıyayız. Türkiye top yekun üretimden koptu. O yüzden yeni bir siyasi iklime, anlayışa ihtiyaç var. İhracatı, üretimi önceleyen bir anlayışa ihtiyaç var. Bu arkadaşlarımız tüketimi ve ithalatı öncelemiş. O da Türkiye’yi çökertti. Türkiye’de yeni bir sayfaya ihtiyaç var, bu kaçınılmaz. Yoksulluk sınırı belli, açlık sınırı belli, asgari ücret ortada ve insanlar işsizlikten, açlıktan çocuklarına harçlık verememekten intihar etmeye başladı. Ve Türkiye’nin her yerinde bu tür sıkıntılar var. Kartında 1 TL’si kalan kızcağız intihar ediyor. Türkiye bunu ilk defa yaşıyor. En kötü zamanımız 2. dünya harbidir. O dönemde bile Türkiye bunu yaşamadı. İlk defa böyle bir şeyle karşı karşıya. O yüzden yeni bir iklime yeni bir siyasete ihtiyaç var. İYİ Parti, CHPittifakı Türkiye’de bu iklimi sağlayacak” ifadelerini kullandı. 
 

Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret
Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret
Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret
Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret
Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret
Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret
Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret
Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret
Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret
Ergun'den Yeni Yönetime Ziyaret

Bakmadan Geçme