Anadolu Basket Mesaisi Başladı 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Cumartesi günü saat 17.00'de kendi evinde oynayacağı Anadolu Basket maçına hazırlanıyor. Fethiye'nin Dev Adamları, bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyor.

  • 1144
Anadolu Basket Mesaisi Başladı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Basketbol Ligi’nde ilk yarıyı lider tamamlayan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında önce Manisa’da Akhisar Belediyespor, ardından İzmir’de Bornova Belediyespor ile birer hazırlık maçı yaptı. Pazar günü Fethiye’ye dönen temsilcimiz Cumartesi günü saat 17.00’de kendi evinde oynayacağı Anadolu Basket maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İkinci yarı öncesinde pivot mevkiinde oynanan Doğukan Sönmez ile sözleşme imzalayan LH Fethiye Belediyespor’da; Omay Yıldırım ile yollar ayrıldı. Cumartesi günü saat 17.00’de Beşkaza Spor Salonu’nda taraftarı önünde ligin son sırasında bulunan Anadolu Basket takımını ağırlayacak olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor; taraftar desteği ile bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyor. 

Başantrenör Alkım Ay yönetiminde hazırlıklarını ilçemizde sürdüren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bu maçı da kazanarak liderliğini korumak istiyor. Bu mücadelede de LH Fethiye Belediyespor’a yoğun bir taraftar desteği bekleniyor.İkinci yarının ikinci maçında İzmir deplasmanındaPetkimspor’a konuk olacak takımımız, zirve adına önemli bir karşılaşmaya çıkacak. 


 

Bakmadan Geçme