ERAY ÇİÇEK ANKARA'DAN MÜJDELERLE DÖNDÜ

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Ak Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir ile birlikte Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya gelen Çiçek 'Menteşemizin geleceğini aydınlatacak projeler için destek istedik' diye konuştu.

  • 1067
ERAY ÇİÇEK ANKARA'DAN MÜJDELERLE DÖNDÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Ak Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ettiler. Başkan Çiçek, gerçekleşen ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Kıymetli Menteşeli Vatandaşlarım. Göreve geldiğimiz ilk gün söz verdiğimiz “Sürdürülebilir ve Refah Menteşe” sözü çerçevesinde Ak Parti Muğla milletvekillerimiz Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir ile birlikte Ankara’da bir dizi girişimde bulunduk. Bu çerçevede Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Sayın Gökhan Yazgı ve bakanlık bürokratları ile bir araya gelerek güzel Menteşemizin geleceğini aydınlatacak projeler için destek istedik.
Bu bağlamda Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’den; ana kanal beton imalatları devam etmekte olan ve tamamlandığında 374 hektar araziyi sulayacak olan Menteşe Göktepe Sulama projesi ile 2 tersip bendinden biri tamamlanan Menteşe Akçay yukarı havza ıslahı sulama projesi için ödenek talebinde bulunurken,  yatırım programında bulunan Gazeller-Yörükoğlu YÜS sulama projesinin ihaleye çıkartılması için destek istedik.  Ve önemlisi hayata geçirildiğinde güzel Menteşemizin içme suyu problemini çözerek 2050 yılına kadar su ihtiyacını karşılayacak “Muğla Sandras İçme Suyu Projesinin” ihale edilmesi sözünü Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli’den aldık. Sürdürülebilir turizm vizyonumuz çerçevesinde Özlüce mahallemizde bulunan fosil alanının turizme kazandırılarak turizm destinasyon ağına dahil edilmesi noktasında bölgedeki kazıların başlatılması için Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Sayın Gökhan Yazgı ile bir araya geldik ve bölgede kazı çalışmalarının başlatılması için destek isteyerek kendilerinden söz aldık. Muğlamıza verdikleri ehemmiyet ve desteklerden ötürü Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli,  Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürümüz Sayın Gökhan Yazgı ve bakanlık bürokratlarına teşekkür ediyoruz. 
Kıymetli vatandaşlarım; daha yaşanılabilir ve daha refah Menteşe için azim ve karalılıkla haklı mücadelemize devam edeceğimizi vurgulamakla birlikte Ankara’daki girişimlerimizde desteklerini esirgemeyen ve her daim yanımızda olan Ak Parti Muğla Milletvekillerimiz Sayın Yelda Erol Gökcan ve Sayın Mehmet Yavuz Demir abime teşekkürlerimi sunuyorum. Menteşenin Geleceği Ak, Yolu Açıktır: Sevgiyle Yürüyelim Menteşe.”
 

Bakmadan Geçme