'Engellilerimize destek olmaya devam edeceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği ve Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Her zaman engellilerin yanında olduklarını söyleyen İlçe Başkanı Demir, engellilere destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

  • 570
'Engellilerimize destek olmaya devam edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir beraberinde Kadın Kolları Başkanı Gülümser ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çoban ile birlikte, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman’ı ziyaret ettiler. Her zaman sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ettiklerinin altını çizen İlçe Başkanı Demir, engellilerin yanında olduklarını söyledi. 

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman’ı ziyaret ettik. Her zaman sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte hareket ediyoruz. Her zaman engellilerimizin yanındayız ve elimizden geldiğince destek olmaya devam ediyoruz. Hepimizin bir engelli adayı olduğunun bilincindeyiz” dedi. 

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman ziyaret için teşekkür ederek, “CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve beraberindeki heyet, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında; derneğimize ziyarete geldiler. Duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. İlçe başkanımız engellilerin sorunlarını yakından biliyor. Yapmış olduğumuz bir toplantıda ilçemizdeki engellilerin sorunlarını paylaştık. Siyasi partiler, kurumlar ve sivil toplum kuruluşları engellilerin problemlerini çözmek için değerlendirmeler yapıyorlar. Pandemi sürecinde maske ve dezenfektan dağıtımı ile bizlere destek oldular” şeklinde ifadeler kullandı. 

 
 

Bakmadan Geçme