AK Parti Yönetiminden Nursel Özdemir Kurumlarına ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Fethiye AK Parti ilçe teşkilatı Nursel Özdemir Kurumlarını ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapılan ziyarette engelli öğrencilerle bir araya gelindi. Turgay Öztürk öğrencilere hediye verdi.

  • 769
AK Parti Yönetiminden Nursel Özdemir Kurumlarına ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Salih Dündar,  kurucusu olduğu Nursel Özdemir kurumlarında engellilere verdiği hizmetten bahsetti ve şunları ekledi: “Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli vatandaşlarımızla birlikte hayatı paylaştığımız, daha duyarlı ve daha sorumlu bir anlayışla farkındalıklar oluşturmaya çalıştığımız, sevginin ve umudun tüm dünyaya yayıldığı anlamlı bir gündür. Ülkemizde son yıllarda engelli vatandaşlarımızın hayat şartlarının iyileştirilmesi, sosyal ve ekonomik olarak desteklenmesi ve geleceğe güvenle bakmaları konusunda önemli çalışmalar ve yasal düzenlemeler hızla hayata geçirilmiştir. Yapılan köklü değişiklikler, sosyal destekler ve teşviklerle artan hizmet çeşitliliği, engelli kardeşlerimizin hayatın her alanına etkin katılımını kolaylaştırmış, toplumla bütünleşmelerini sağlamıştır. Bizlerde kurumlarımızda engelli vatandaşlarımıza eğitim hizmeti vererek onları hayata hazırlıyor, gelişimleri için çok yönlü eğitim politikası izliyoruz. Yaptığımız birçok çalışma ve projede olduğu gibi engelli vatandaşlarımızın farkındalığını arttırmayı hedefliyoruz. Onları toplumla iç içe yaşaması için elimizden gelen her desteği sağlıyoruz” dedi. 
AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ise; “ Zihinlerdeki ve kalplerdeki engelleri hep birlikte yok etmek için çaba göstermek, sorunların çözümünde engelli kardeşlerimize destek olmak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak hepimizin görevidir. Engelli kardeşlerimizin önlerine çıkan engelleri kaldırınca birçok alanda başarıya ulaştıklarını hepimiz görüyoruz. Sanat, spor, eğitim ve iş hayatında ve daha birçok alanlarda sizler gibi kaliteli eğitim kurumlarında almış oldukları hizmetlerle bu vatandaşlarımızı hayata daha hızlı tutunuyor, hepimize örnek oluyorlar. Teşkilat başkan yardımcımız Syn. Salih Dündar’ın da bu alanda hizmet etmesi vatandaşlarımıza sunduğu imkanlardan ötürü kendisine teşekkür ediyor, çalışanlarına başarılar diliyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün de toplumsal duyarlılığımızın artmasına vesile olması temennisi ile engelli vatandaşlarımıza başarı, huzur ve sağlık diliyorum” dedi. 
Kurucu Salih Dündar;  “3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle kurumumuzu ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Syn. Turgay Öztürk ve yönetimdeki arkadaşlarımız velilerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldiler. Öğrencilerimiz hazırlamış olduğu hediyeleri başkanımıza verdiler. Ziyaretleri için İlçe başkanı Syn. Turgay Öztürk ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.” dedi. 
 

Bakmadan Geçme