Eleştiriye Evet, İftira ve Haksızlığa Hayır!

Son günlerde Türk Kızılayı ile ilgili çıkan söylentilere Kızılay Fethiye Şube Başkanı'ndan yanıt geldi. ' Eleştiriye evet ancak iftira ve haksızlığa hayır' diyen Tuna, geçilen bu zorlu süreçte üzerlerine düşen görevi yaptıklarını vurguladı.

  • 1612
Eleştiriye Evet, İftira ve Haksızlığa Hayır!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Gülyüz Yurdagül'ün haberine göre; Tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde yapılan çalışmalar ve alınan önlemler artarak devam ediyor. Tüm il ve ilçelerin kamu kurum ve kuruluşları alınan tedbirleri hızla uygulayıp takibini yaparken sivil toplum kuruluşları da vatandaşlara yardımcı olmayı sürdürüyor. Türk Kızılayı da bu çalışmalara destek veren kurumlardan biri. Vefa Destek Grubuyla elele vererek zor durumda olan vatandaşlara ve yaşlılara gıda ve maddi destek sağlayan Türk Kızılayı Fethiye’de de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Ancak son günlerde “Türk Kızılayı oturuyor, çalışmıyor” gibi çıkan söylentilere Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanı’ndan yanıt geldi. Başkan Burhanettin Tuna söylentilerle ilgili yaptığı açıklamada, son günlerde Türk Kızılayı’na haksız eleştiri ve iftiralar yapılmakta olduğunu dile getirerek; “150 yıllık geçmişi olan ülkemizde ve dünyada örnek işler yapan bu kuruma haksızlık yapılıyor. Biz bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın 24 saat hizmetindeyiz, ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Hepimiz birer Kızılay gönüllüsüyüz” diyerek, vatandaşlardan; mahallelerinde zor durumda olan aileleri, Fethiye Kızılay Şubesi’ne ait olan 0 542 470 52 63 ve 0 252 614 39 27 nolu telefonları arayarak bildirmelerini istedi. 
 

Bakmadan Geçme