Ekmek fırını çatısında çıkan yangın korkuttu 

Fethiye'de Kesikkapı Mahallesi'nde bir ekmek fırınının çatısında çıkan yangın kısa süreli de olsa paniğe neden oldu. Çatıdan dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar hemen Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Grup Amirliği'ne haber verdiler. 

  • 1225

Fethiye’de Kesikkapı Mahallesi’nde bir ekmek fırınının çatısında çıkan yangın kısa süreli de olsa paniğe neden oldu. Çatıdan dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar hemen Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Grup Amirliği’ne haber verdiler. 

Fethiye’de gece saatlerinde başlayan ve etkisini zaman zaman arttırarak devam ettiren fırtına, bir fırının bacasında yangına neden olduğu kaydedildi. Kesikkapı Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde bulunan, tadilat yapılarak yenilenen ekmek fırınının bacasında çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Bu esnada vatandaşlar yangın söndürme çalışmalarını merakla izlediler. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Grup Amirliği yangına 3 araç ve çok sayıda personel ile müdahale etti. 112 Acil ekipleri olumsuz bir duruma karşı hazır beklerken, emniyet ve trafik ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekiplerinin özverili çalışması sonucu çatıda çıkan yangın binanın iç kısımlarına ve çevredeki dükkanlara sıçramadan söndürüldü. Yangın sonucunda binanın çatısında ve baca hasar meydana geldiği bildirildi. 

Ekmek fırını çatısında çıkan yangın korkuttu 
Ekmek fırını çatısında çıkan yangın korkuttu 
Ekmek fırını çatısında çıkan yangın korkuttu 

Bakmadan Geçme