TARAFTAR, MUĞLASPOR YÖNETİMİNİ 'TOPA' TUTTU

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor bir mağlubiyet daha aldı. Ligin 5. karşılaşmasında 68 Aksarayspor'un konuğu olan Muğlaspor, 62. dakikada kalesinde gördüğü gol ile 1-0 mağlup oldu. 5 maçta 1 puan toplayabilen Yeşil beyazlı kulüp yönetimine taraftarlar tepki gösterdi.

  • 970
TARAFTAR, MUĞLASPOR YÖNETİMİNİ 'TOPA' TUTTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; Misli.com 3. Lig 4. Grupta 68 Aksarayspor’a konuk olan Muğlaspor 1-0 mağlubiyetle şehre döndü. Geçtiğimiz hafta Kelkitspor’a kendi evinde mağlup olan Muğlaspor, bu hafta deplesmanda 68 Aksarayspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar, maçın 62. dakikasında kendi ağlarında gördüğü golle maçı mağlup olarak noktaladılar. Ligin 5. maçında sadece1 puan toplayan Muğlaspor yönetimi, taraftarın tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Suskunlar taraftar kulübü,  Muğlaspor yönetimine adeta ateş püskürdü.
“MUĞLASPOR TARAFTARI SABIR TAŞI DEĞİLDİR”
Kulüp Başkanı Erol Kapiz’e yakınlığı ile bilinen taraftar grubu Suskunlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklama ile kulüp yönetimini topa tuttular. Suskunlar taraftar grubu yaptıkları paylaşım ile Başkan Kapiz’in üzerine çizik attılar. Yapılan paylaşımın altına ise şu açıklamada bulundular; “5 maçta 1 puan. Çok iyi gidiyoruz. Bu şekilde devam edicekmiyiz!! Yoksa dışarda kalbi yüreği Muğlaspor için atan insanlar üzülmeye devam mı edecek? Sabrımız tükeniyor. Muğlaspor taraftarı sabır taşı değildir…”
 

Bakmadan Geçme