Durak, 'Gerekli takviyeleri yapacağız'

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un, Darüşşafaka Tekfen'e 78-54 yenildiği karşılaşmanın ardından Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak değerlendirmelerde bulundu. Durak, 'Transferler yapmamıza rağmen 2 maçta da gördük ki maalesef yetersiziz. Mutlaka takviyeye ihtiyacımız var' dedi.

  • 735
Durak, 'Gerekli takviyeleri yapacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deplasmanda oynanan Tofaş ve kendi evinde oynadığı Darüşşafaka Tekfen maçlarından mağlubiyetle ayrılan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 13 puanda kaldı. Geride kalan iki karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, eksik bölgeler için transfer yapılacağını vurguladı. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak yaptığı açıklamada, “Tofaş maçının ardından Darüşşafaka Tekfen maçını da kaybettik. Bu maçların telafisi mutlaka olacaktır. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor takımı, Türkiye Basketbol Ligi için kuruldu. Transferler yapmamıza rağmen 2 maçta da gördük ki maalesef yetersiziz. Mutlaka takviyeye ihtiyacımız var. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Yönetim kurulu olarak en kısa zamanda önlemlerimizi alacağız. Eksik olan bölgeler için transfer yapacağız” dedi. (FATİH DERELİ)

Bakmadan Geçme