Anıl Gir, 9 golle kral

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor'da Anıl Gir, attığı 9 golle grupta kral. Fethiyespor'un oynadığı 11 karşılaşmada attığı 22 golün 9'u Anıl Gir' den geldi. Tecrübeli oyuncu, Lig'de bu sezon 9 gol atarken, Ziraat Türkiye Kupasında da 1 gol kaydetmişti. Anıl Gir, 'Fethiyespor'a bu sezon şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Golü kimin attığı önemli değil' diye konuştu.

  • 2532
Anıl Gir, 9 golle kral
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grupta liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, 11 karşılaşmada rakip kalelere 22 gol kaydetti. Fethiyespor’da kaptanlıkta yapan tecrübeli oyuncu, attığı goller kadar asistte yaptı. Fethiyespor 11 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, 22 gol atıp, kalesinde 7 gol gördü. Lig’de 23 puanla zirvede yer alan lacivert-beyazlılarda rakip kalaleri 9 gol ile havalandıran Anıl Gir, Nazilli Belediyespor, Darıcagençlerbirliği, Tekirdağspor, Karaman Belediyespor, Kahta02spor, Mardinspor ve İskenderun Futbol Kulübü kalelerine 1’er gol kaydederken, Yozgatspor’a 2 gol kaydetti. Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Nazilli Belediyespor’a da 1 gol atan Anıl Gir, 3. Lig 2. Grupta gol krallığı yarışmasında önde gidiyor. Anıl Gir’i Kütahyasporlu Onur Garip 8 gol ile izlerken, Yomrasporlu Fatih Kıran’da 7 gol kaydetti. Fethiyespor’da ayrıca, Yakup Alkan 5, Alihan Tuncer 4, Anıl Arıcıoğlu 3 ve Berkay Öztuvan’da 1 gol kaydetti. 
Fethiyespor kaptanı Anıl Gir, gollerine devam edeceğini belirterek, “Şuanda Fethiyespor’da çok güzel bir arkadaşlık var. Bizde golün kimin attığı önemli değil. Her maçı kazanmak istiyoruz. Liderliği bırakmak istemiyoruz. Sezon sonunda şampiyon olup Fethiyespor’u 2. Lig’e çıkarmak istiyoruz. Bu hafta Kütahya deplasmanına gideceğiz. Puan yada puanlar çıkartıp, zirvede kalmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme