DÜNYADA İLK KEZ

Fethiye Babadağ'da yamaç paraşütü pilotluğu yapan Hasan Kaval, gökyüzündeki sıra dışı etkinliklerine devam ediyor. Daha önce özel olarak hazırlanan düzenekle paraşütüne bağladığı koltukta yüzlerce metre yüksekte Ölüdeniz manzarasında televizyon seyreden, ardından uçtuğu yatakta uyuyan Hasan Kaval bu kez gökyüzünde mangal yaktı.

  • 1966
DÜNYADA İLK KEZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Babadağ’ın bin 700 metre pistinden atlayışını sosyal medyadan saniye saniye paylaşan yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval, bir arkadaşı ile birlikte sıra dışı bir gösteri daha gerçekleştirdi. Yamaç paraşütünü sevdirmek için ilginç uçuşlar gerçekleştiren tecrübeli pilot Kaval, bu kez Youtuber Fester Abdü (Ali Abdülsselam Yılmaz) ile birlikte Babadağ’dan yamaç paraşütü ile havalanıp, gökyüzünde mangal yaktılar. Aşçı şapkası ve önlüklerini takan ikili, eldiven de giyip lavaş ekmeği çıkarıp; yarım saat boyunca mangalda Adana Kebap pişirdiler. Gökyüzünde şişe kebabı takan Hasan Kaval, Ölüdeniz manzarasında bu kez mangal keyfi yaptı. Ayran içen ve salata yapıp yiyen Kaval ve arkadaşı gökyüzünde harika dakikalar yaşadılar.  

Youteber Ali Abdülsselam Yılmaz açıklamasında, “Yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval daha önce evin salonunu, sonrasında da yatak odasını gökyüzüne taşımıştı. Bugün de benimle birlikte ocak başını gökyüzüne taşıdı” dedi. 

Yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval yaptığı açıklamada, “10 yıldır yapmadığım bir mesleğim vardı. Dünyada ilk kez gökyüzünde mangal yaptık. Önceden pidecilik ve kebapçılık yaptım. Bu sefer gökyüzünde kebap pişirdik” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme