UYSAL VE YÖNETİMİNDEN AYHAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Fethiye Otelciler Birliği Başkanı (FETOB) Bülent Uysal beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve YDA Dalaman Havalimanı Operasyon ve İş Geliştirme Direktörü Ahmet Orçun Songur ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İsmail Ayhan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  • 1085
UYSAL VE YÖNETİMİNDEN AYHAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye ve bölge turizmi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. FETOB Başkanı Bülent Uysal, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan İsmail Ayhan’ın geçtiğimiz yıllarda Fethiye’de görev yaptığını hatırlatarak; görevinin hayırlı olmasını diledi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, ziyaretlerinden dolayı Uysal ve beraberindekilere teşekkürlerini sundu. 

Ziyarette konuşan Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, “Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Sayın İsmail Ayhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Müdürümüz zaten yıllardır Fethiye ve bölgemizde görev yapıyor. Fethiye’yi tanıyan, turizmi bilen bir müdürümüz. İnşallah görev yaptığı süre boyunca sıkıntısız bir dönem geçirir. Kendisine tekrardan hayırlı olsun diyorum ve görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

Fethiye’deki turizm hakkında değerlendirmelerde de bulunan Uysal, “İngiltere’den gelen uçuşlarımız artık yok. Münferit olarak uçak bileti alan misafirlerimiz bölgemize gelebiliyor. Ayın 17 veya 18’si gibi bölgemizdeki İngiliz misafirlerimizin tamamına yakını ülkelerine dönmüş olacak. Bölgemize Almanya’dan, Rusya’dan ve Ukrayna’dan gelen misafirlerimizi tesislerimizde ağırlamaya devam edeceğiz. Muhtemelen Ekim sonuna kadar İngiliz müşteriler hariç diğer misafirlerimiz gelmeye devam edecektir. Beklentimiz İngiliz misafirlerimizin Ekim sonuna kadar devam etmesiydi ama maalesef beklentimiz gerçekleşmedi. Rus ve Ukraynalı misafirlerimizle Ekim ayını kurtarmış sayılmayız. Rus ve Ukraynalı turistlerin toplamı İngiliz misafirlerimizin sayısına ulaşamadı” diye konuştu. 


 

UYSAL VE YÖNETİMİNDEN AYHAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bakmadan Geçme