DÜNDAR'DAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TÖRE'YE ZİYARET

Özel Eğitim Kurumları Ege Bölge Başkan Yardımcısı Muğla İl Başkanı, Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu, Psikolojik Danışman Salih Dündar, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'yi ziyaret etti. Ziyarete Nursel Özdemir Kurumları Genel Sekreteri Hande Batıbey de katıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde ayrıca özel öğretim Kurumları Şube Müdürü Ünsal Korkut ve Özel Öğretim Kurumları Bölüm Şefi Murat Ceylan'da ziyaret edildi.

  • 896
DÜNDAR'DAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TÖRE'YE ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Ziyaretinizden çok memnun kaldım, sizlerin bir toplantısına katılmak isterim, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri çok güzel çalışmalar yapıyor, başarılar diliyorum. Ben de ilerleyen günlerde sizleri ziyaret etmek isterim” dedi, 

Salih Dündar ise, “Nursel Özdemir Kurumları Fethiye ve Seydikemer ilçesinde özel eğitim faaliyetlerine devam etmektedir. Fethiye’ de bulunan Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Elit Nursel Özel Eğitim kurumlarıyla Seydikemer’de bulunan Kemer Nursel Özdemir kurumlarında özel eğitim gereksinimli bireylerin yanı sıra destek eğitime ihtiyacı olan bireylere de eğitim vermeyi sürdürüyor. Ergoterapi uzmanımız, Prep uzmanlarımız, Odyoloumuz, Duyu bütünleme uzmanlarımız ve psikologlarımız ile Muğla’nın en büyük ve kapsamlı kurumuyuz. Özel eğitime ihtiyacı olan bireylere en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre’yi ziyaret ettik. İlimizde bulunan rehabilitasyon merkezlerinin işleyişleri hakkında konuştuk. Uygun bir zamanda kuramlarımıza da bekleriz” dedi.
 

DÜNDAR'DAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TÖRE'YE ZİYARET
DÜNDAR'DAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TÖRE'YE ZİYARET

Bakmadan Geçme