Doğu'dan destek olanlara teşekkür 

Fethiye'nin genç siyasetçilerinden Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Turhan Doğu, CHP'nin 37. Olağan Genel Kurulu'nda Parti Meclisi'ne girebilmek için aday olmuştu. Parti Meclisi'ne, Muğla'dan seçilen Gizem Sayar Özcan'ı tebrik eden Doğu, kendine destek olan herkese teşekkürlerini sundu. 

  • 1298
Doğu'dan destek olanlara teşekkür 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin genç siyasetçilerinden Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Turhan Doğu, CHP’nin 37. Olağan Genel Kurulu’nda; Parti Meclisi’ne girebilmek için aday olmuştu. Parti Meclisi’ne, Muğla’dan seçilen Gizem Sayar Özcan’ı tebrik eden Doğu, kendine destek olan herkese teşekkürlerini sundu. 

Turhan Doğu yaptığı yazılı açıklamada, “Partimizin 37. Olağan Kurultay sürecinde ortaya ilimiz adına bir iddia koymak için arkadaşlarımızla PM (Parti Meclisi) yarışına giriştik. Öncelikle cinsiyet ve genç kotasından Muğla’mızı temsilen PM’ye giren genç partilimiz Gizem Sayar Özcan tebrik ederim. Bu süreç içerisinde amacımız sonuca bakmaksızın Muğla için ortaya bir iddia koyup, yapılara da bağlı kalmaksızın bir adım atmaktır. Sistemden dolayı Muğla’mızın köşelerinde sessiz sakin kalan, bizlerden çok daha iyi, donanımlı ve bilgili gençlere bu adımımızın bir örnek olması gayemizdi. Kişisel tercihlerle aday olduğumuz noktalardan aldığımız sonuçlardan dolayı partimizi yıpratma ilkesizliğini asla göstermeyeceğiz” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Doğu, “Muğla sandığımızdan çıkan sonucun şaşıracağınız analizleri birkaç gün sonra sizlerle paylaşacağım. Sadece Muğla sandığımızdan çıkan sonuçlara kızgın değil üzgünüz. Bize Muğla’mızdan oy veren, örgüt ve genç değerlere sahip çıkan delegelerin adları da bende hep saklı kalacaktır. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca toplumsal hizmetlerimize, insanlarla olan diyaloğumuza güvenerek, farklı kulvarlarda olsak da gönül ve insani değer birlikteliğimiz olan bize destek veren herkese teşekkürler. Önceden de dediğim gibi; bu bizim için bir ilk adımdır. Şimdi karış karış sevgi ve hoşgörü ile büyüttüğümüz siyaset anlayışımızı gençlerimiz ve kadınlarımızla beraber Muğla’nın dört bir yanına yaymaya başlayacağız. İddiamız net! Adımlarımız emin! Mücadelemiz bakidir” şeklinde ifadeler kullandı.

Bakmadan Geçme