Dilan Çıtak ve Levent Dörter Fethiye'de

Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter'in bittiği iddia edilen aşkları devam ediyor. Çifti, Fethiye'de görüntülerken Dilan Çıtak Tatlıses, ''5 yıllık beraberliğimiz devam ediyor. Ara ara kavgalarımız sıkıntılarımız olsa da biz hiçbir şekilde yıkılmıyoruz. Birbirini seven iki insan gibi birbirimize bağlıyız'' ifadelerini kullandı.

  • 8417
Dilan Çıtak ve Levent Dörter Fethiye'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile şarkıcı sevgilisi Levent Dörter'in bitti denilen aşkları devam ediyor. Daha önce sosyal medya hesabından ayrılık kararı aldıklarını ifade eden çift, Fethiye'de ayrı ayrı günlerde bir barda sahne alıp birlikte Fethiye'yi gezdi. Orka Butik Hotel'de konaklayan Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter, kordon boyunu gezip gelecekleri ile ilgili planlar yaptı. Çiftin Fethiye'de bir yazlık düşündüğü, yılın bir kısmını Fethiye'de geçirmek için karar aldıkları öğrenildi. Fethiye'den turizmci arkadaşları Ogün Torunoğulları ile birlikte Fethiye ve çevresini gezen Tatlıses ve Dörter çifti, Fethiye'yi çok beğendiklerini de ifade ettiler. 

Dilan Çıtak, FRT'den arkadaşımız Erdoğan Cankuş'un sorularını cevaplandırarak, ''Fethiye’ye ilk defa geliyorum. Fethiye’yi çok duyuyordum, güzel ve pozitif olduğunu bizzat gördüm. Fethiye'de sahneye çıktım. Çok beğendim, bayıldım. Bütün negatif enerjilerden arındık. Sahneye katılım yoğundu, herkese teşekkür ediyorum. Çok fazla etkileşim oldu. Bence Fethiye’ye birkaç kez daha geliriz'' dedi.
BABASININ ŞARKILARINI SESLENDİRECEK
Bazı beklettiği projeleri bulunduğunu ifade eden Çıtak; ''Beklettiğimiz projeler var. Emin olmak ve biraz daha çaba sarf edip daha güzel projeler çıkartmak için. Şimdi onları hayata geçireceğiz. 1 tane babamın şarkılarını yaptığım bir cover var. Onun dışında bir tane de şarkı hazırlıyoruz. Herhalde 2020’de bu şarkılar güzel bir şekilde bize uğur getirecek diye düşünüyorum'' dedi.
''FETHİYE'Yİ POZİTİF BULDUM''
Çıtak; ''Fethiye’nin doğallığını, yeşilliğini sevdim. Gerçekten her yer yeşil. Denizin sahile yakın olması, insanların güler yüzlü olması. Şu ana kadar negatif bir insanla karşılaşmadım. İnsanlar burada neşeli mutlu. Burada yaşayabilir miyim diye sorarsanız bana burası fazla sakin ben daha çok enerjik, harekete alışmışım İstanbul’da. Ama kesinlikle gezilip görülmesi, tatil amaçlı gelinmesi gereken güzel bir turistik bölge.Babam Ege’yi Akdeniz’i, Fethiye'yi de severdi. Ben burayı sevdim, güzel. İnşallah tekrar Levent ile geleceğiz'' diye konuştu. 
''AŞK, GÜZEL GİDİYOR''
Levent Dörter’le 5 senelik bir birlikteliği olduğunu ifade eden ve aşklarının şu anda çok güzel gittiğini söyleyen Dilan Çıtak; ''Şu an her şey güzel gidiyor. İnşallah da güzel devam edecek. Ara ara kavgalarımız sıkıntılarımız olsa da biz hiçbir şekilde yıkılmıyoruz. Birbirini seven iki insan gibi birbirimize bağlıyız. Her şey güzel gidiyor. İnşallah bozulmaz'' dedi.
''KADIN CİNAYETLERİNDE KENDİMİ TUTAMIYORUM''
Ülkemizdeki kadın cinayetleri ve şiddeti konusunda da düşüncelerini açıklayan Dilan Çıtak; ''Ben kadın cinayeti konularında çok fazla bir şey demek istemiyorum. Neden derseniz ben kendimi asla tutamıyorum. Çok kabalaşabiliyorum ama gerçekten nefret ediyorum, bu tür bilinçsiz, bilinçsizce yetişen büyüyen insanlardan. Bunların bilinçlenmesi ve hakikaten iyi bir yani sağlıklı bir psikoloji ile yetişebilmeleri için bir şeyler yapılmalı. Çünkü bunlar normal, sağlıklı büyüyen insanlar değil. Bunların sağlıklı olabilmeleri için ne bileyim; devlet veya sağlık bakanlığı hangisinin yapması gerekiyorsa artık bilinçlendirilmeliler. Bence psikoloji açısından çok eksiğimiz var. Bu insanların tedavi olması şart. Çünkü daha fazla önüne geçmezsek bir sürü suçsuz, günahsız kadın, çocuk, hayvan kaybedeceğiz. Bu ülkede çocuksan, kadınsan ve hayvansan şanssızsın. Düşünsenize kendi memleketinizde evinize girerken öldürülüyorsunuz. Ben şimdi arkamdaki adama güvenmeyeyim mi?'' dedi. 
LEVENT DÖRTER'DEN İDDİALI ŞARKI
Levent Dörter de Fethiye'de hem kendisinin hem de Dilan'ın sahneye çıktığını belirtip; ''Hem iş hem de tatil için güzel bir fırsat oldu'' diyerek; ''Hem kendim sahneye çıktım. Hem de Dilan sahneye çıktı. Sanırım bizi artık Fethiye'de daha sık göreceksiniz. Nisan ayında inşallah bir şarkım çıkacak. Sürpriz olsun. Tam yazlık. Belki klibi de Fethiye’de çekeriz. Fethiye’de çok güzel dostluklar edindik. İnşallah uzun süreli olur. Bir ayağımızda burada olsun istiyoruz. Yazları gelip gideriz'' diye konuştu. 
 

Dilan Çıtak ve Levent Dörter Fethiye'de
Dilan Çıtak ve Levent Dörter Fethiye'de
Dilan Çıtak ve Levent Dörter Fethiye'de
Dilan Çıtak ve Levent Dörter Fethiye'de
Dilan Çıtak ve Levent Dörter Fethiye'de

Bakmadan Geçme