DEVA Partisi İlçe Başkanlığına Kulaç atandı

Dışişleri ve Ekonomi eski Bakanları'ndan Ali Babacan'ın kurucu genel başkanlığı görevini yürüten Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Muğla İl Başkanlığı'nın kurulmasının ardından Fethiye İlçe Başkanlığı görevine emekli bankacı Saniye Parça Kulaç atandığı öğrenildi.

  • 2932
DEVA Partisi İlçe Başkanlığına Kulaç atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dışişleri ve Ekonomi Eski Bakanları’ndan Ali Babacan’ın kurucu genel başkanı olduğu Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Muğla İl Başkanlığı’nın kurulmasından sonra partinin 8 ilçe başkanı da belirlendi. Bu atamalar neticesinde DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına emekli bankacı ve sigortacı Saniye Parça Kulaç atandı.

DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı’nca Menteşe ilçe merkezindeki bir restoranda istişare toplantısı düzenlendi. Başkan Keskin il ve 8 ilçe teşkilatlarını tamamladıklarını belirterek, “Kısa zaman içerisinde ilçe kongrelerimize başlayacağız. Ankara’da ocak ayının ilk haftasında büyük kongre var. Kongremize yetişmiş olacağız. Göreve gelirken zorlu olacağını biliyorduk. Beklentimizden daha az zorlandık. Partimize karşı çok ciddi bir ilgi var. Muğla ilimizin farkındalığı yüksek. Kendinizi doğru ifade edebilirseniz karşılığını alıyorsunuz. Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan dolayı herkes sorumluluk almak istiyor. Bizlere gösterilen saygı ve sevgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Menteşe İlçe Başkanlığı’na İlker Altınsoy, Bodrum İlçe Başkanlığı’na Mehmet Billorer, Marmaris İlçe Başkanlığı’na Eray Özmen, Seydikemer İlçe Başkanlığı’na Orhan Ustaoğlu, Kavaklıdere İlçe Başkanlığı’na İsa Öztürk, Fethiye İlçe Başkanlığı’na Saniye Parca Kulaç, Ortaca İlçe Başkanlığı’na Çetin Tatlı ve Milas İlçe Başkanlığı görevine Mustafa Alkaya getirildi.
 

Bakmadan Geçme