Fethiye Belediyesi yasa boğuldu

Fethiye Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü personeli 54 yaşındaki Bircan Akdu, korona virüsü tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Akdu'nun cenazesi özel kıyafetli görevliler tarafından defnedildi.

  • 8190
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye Belediyesi yasa boğuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovid-19 can almaya devam ediyor. Her geçen gün vaka ve vefat sayılarında artış devam ederken, Fethiye’deki can kayıplarına bir yenisi daha eklendi. Fethiye Belediyesi personeli Bircan Akdu’nun yapılan PCR testi pozitif çıkınca; gerekli protokoller çerçevesinde tedavisine başlanmıştı. Bircan Akdu, edinilen bilgilere göre Fethiye Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde yer olmadığı için Ortaca Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırıldı. 

Bir süre burada tedavisine devam edilen Bircan Akdu, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Çevresi tarafından sevilen bir kişi olan Akdu’nun ani vefatı iş arkadaşlarını, yakınlarını ve tanıdıklarını büyük üzüntüye boğdu. 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Bircan Akdu’nun cenaze namazı öğle namazına müteakiben Karaçulha Mezarlığı’nda kılındı. Cenaze törenine AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Turhan Kovancı, Karaçulha Muhtarı Mustafa Gizli, yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazı ve defin esnasında sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat edildi. Bircan Akdu’nun naaşı, Fethiye Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü personeli özel kıyafetler giyerek defnetti. 

SED Medya ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. 

Bakmadan Geçme