Zengin kahvaltı çeşitlerinin adresi: Club Hotel Meri

Fethiye Ölüdeniz'de bulunan Club Hotel Meri, deniz kenarında organik kahvaltı keyfine davet ediyor. Yenilenen yüzü ve zengin kahvaltı çeşitleri ile haftanın yorgunluğunu atmak isteyenlerin tercihi Club Hotel Meri…

  • 1631
Zengin kahvaltı çeşitlerinin adresi:  Club Hotel Meri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Hijyen ve pandemi kurallarına uygun Club Hotel Meri’de özel locaları ile kahvaltı keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Ailenizle doğal ortamda kahvaltı keyfini yaparken, çocuklarınız da kum ve bahçenin keyfini çıkarabilir. Bir taraftan da oltalarınızı denize atabilir ve balık tutma keyfini yaşayabilirsiniz. Okullara ve gruplara özel indirimlerin de olduğu belirtildi. 

Club Hotel Meri yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Club Hotel Meri’de her hafta sonu deniz kenarında organik kahvaltı keyfine davet ediyoruz. İşletmemizin yenilenen yüzüyle tekrar, siz Fethiye halkına zengin kahvaltı çeşitleriyle kapılarını açtı. Ailenizle doğal ortamda kahvaltı keyfini yaparken çocuklarınız da kum ve bahçenin keyfini çıkarabilir. Bir taraftan da oltalarınızı denize atabilir balık tutma keyfini yaşayabilirsiniz. Hijyen ve pandemi kurallarına uygun hotelimizde özel localarımızda kahvaltı keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Okullara ve gruplara özel indirimlerimiz de mevcuttur. Tüm halkımızı bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı. 
 

Bakmadan Geçme