DEMİREL, 'ŞİDDET, TACİZ, TECAVÜZ VE DAYATMALAR CANİLİKTİR'

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, Muğla'nın Menteşe ilçesinde erkek arkadaşı tarafından öldürülen Zeynep Şenpınar için sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Demirel, kadınların toplumun en değerli yapı taşları, geleceği şekillendiren, nesiller yetiştirenler olduklarına dikkat çekerek, 'Kadınlarımıza, kızlarımıza yaşatılan şiddet, taciz, tecavüz ve dayatmaların, kabul edilemez bir iğrençlik ve canilik olduğunu belirtmek istiyorum' dedi.

  • 1155
DEMİREL, 'ŞİDDET, TACİZ, TECAVÜZ VE DAYATMALAR CANİLİKTİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Ramazan Bayramının ilk günü milli boksör olan sevgilisi Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından vahşice öldürülen Zeynep Şenpınar, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Kan donduran olay sonrası sosyal medyadan birçok mesaj yayınlandı. Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Zeynep Şenpınar’ın acılı ailesine sabırlar diledi. 


Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel şu ifadelere yer verdi:
"Türkiye’de son yıllarda korkutucu düzeylere ulaşan kadına yönelik şiddet olayları ne yazık ki tutarlı bir artma eğilimi göstermektedir. Ülkü Ocakları olarak toplumumuzun temel ahlaki değerleri ile alakalı net tavrımız tüm kamuoyunda bilinmektedir. Mübarek Ramazan bayramında, Muğla’da hepimizi derinden üzen olay neticesinde #ZeynepŞenpınar kardeşimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Dile getirilecek hiçbir cümlenin bu acıyı hafifletmeyeceğinizi biliyoruz. Toplumumuzun en değerli yapı taşları, geleceği şekillendiren, nesiller yetiştiren kadınlarımıza, kızlarımıza yaşatılan şiddet, taciz, tecavüz ve dayatmaların, kabul edilemez bir iğrençlik ve canilik olduğunu belirtmek istiyorum. Kadın, Allah’ın yarattığı en narin varlık olmakla beraber özel ve son derece kutsaldır. Kadına şiddet insanlığa ihanettir. Kadınlar, insanoğluna Allah’ın emanetidir. Adalet yerini bulacaktır, lakin bizler kederli ailesinin acısını dindiremeyecek, yarasına merhem olamayacak, vahim olayı hafızalarından bir gün olsun silemeyeceğiz. Bu vesile ile #ZeynepŞenpınar kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyor, kadınlarımızın korkmadan dolaşabileceği, her platformda duygu ve düşüncelerini dile getirebileceği, her işte acaba başıma ne gelecek demeden emek verebileceği, hayırlı bir gelecek temenni ediyorum."
 

DEMİREL, 'ŞİDDET, TACİZ, TECAVÜZ VE DAYATMALAR CANİLİKTİR'
DEMİREL, 'ŞİDDET, TACİZ, TECAVÜZ VE DAYATMALAR CANİLİKTİR'

Bakmadan Geçme