DEMİR DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe örgütü Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu'nu makamında ziyaret etti. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak'ın yer aldığı ziyaret sohbet havası içerisinde gerçekleşti.

  • 791
DEMİR DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre, ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a desteklerinden dolayı Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu’na teşekkür eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceklerini vurguladı. 

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine iade-i ziyarette bulunduk. İsmail Başoğlu ağabeyimiz şahıs olarak her zaman partimizin arkasındadır. Tüm STK’ları tek tek ziyaret ediyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin özellikle basketbol takımımıza verdiği destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Şu an temsilcimiz Süper Lig’de… Belediye Başkanımız Alim Karaca ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Mehmet Soydemir de önemli katkılarda bulunuyor. Galatasaray’a karşı aldığımız galibiyet ülke genelinde ses getirdi” ifadelerini kullandı. 

Ziyarete teşekkür eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, “CHP, Türkiye’de günden güne ağırlığını hissettiren ve her zaman fikirlerine, amaçlarına muhtaç olduğumuz bir parti durumuna gelmiştir. Dolayısı ile CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanına, Fethiye Belediye Başkanına, İlçe Başkanımıza ve bizlere çok büyük işler düşüyor. Bu yüzden bizler çalışmalarımızda daha dikkatli olmalıyız. Toplum içerisinde partimizin ağırlığını hissettirmek zorundayız, CHP’nin çözüm odaklı bir parti olduğunu herkese göstermeliyiz. Bu amaçla kooperatifimizi ziyaret eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Her zaman yanlarında olacağız ve desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme