CHP'Lİ DEMİR'DEN İADE-İ ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü Fethiye Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Demir, 'Ekip olarak Beşiktaş Taraftarlar Derneği'ne iade-i ziyarette bulunuyoruz' dedi.

  • 528
CHP'Lİ DEMİR'DEN İADE-İ ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak’ın katıldığı ziyaret; sohbet havası içerisinde gerçekleşti. İlçe Başkanı Demir, gençlerin spora yönlendirilmesi adına her türlü ve projeyi destekleyeceklerinin altını çizdi. Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları da ziyaret için teşekkürlerini sundu. 

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “Özkan Torunoğulları başkanımız daha önce İlçe Örgütümüzü ziyaret etmişti. Biz de bugün ekip olarak Beşiktaş Taraftarlar Derneği’ne iade-i ziyarette bulunuyoruz. Ben Galatasaray taraftarı olarak, Beşiktaş’ı kardeş takım olarak görüyorum. Dernek yöneticilerimizi kutluyorum gerçekten güzel bir dernek merkezi yapmışlar” ifadelerini kullandı. 

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları açıklamasında, “Öncelikle Mehmet Demir ve ekibine yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Mehmet Demir göreve geldiğinden bu yana güzel projelere imza atıyor. Çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme