Demir ''CHP'de Gelecek Gençlik İle Güzelleşecek''

CHP Fethiye İlçe Başkan adayı Mehmet Demir FRT Televizyonunda yayınlanan Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programına konuk oldu. Demir, büyük ilgi ile izlenen programda çok iddialı açıklamalar yaparak CHP'nin Fethiye'deki oyunu 65 bine çıkaracağını belirtip 'CHP'nin üye sayısını 10 bine yükselteceğim. CHP'ye yeni ilçe binası kazandıracağım. CHP'yi sahilde nargile içerek yönetmeyeceğim. Sabah 08.30'da parti binamızı açıp akşama kadar halkın sorunlarının çözümü için çaba sarf edeceğiz. Halka havadan bakmayacağız. Halka dokunacağız. Bu seçimde ilk kez söylüyorum sloganım CHP'de gelecek, gençlik ile güzelleşecek' ifadelerini kullandı.

  • 1810
Demir ''CHP'de Gelecek Gençlik İle Güzelleşecek''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe Başkan adayı Mehmet Demir FRT Televizyonunda arkadaşımızın Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programına konuk oldu. Büyük ilgiyle izlenen ve onlarca mesajın iletildiği programdan ilk kez net ifadeler paylaşan CHP Fethiye İlçe Başkan adayı Mehmet Demir bu seçimde “CHP’de ‘gelecek gençlik ile güzelleşecek’ sloganı kullanacağım. Tüm ekibimiz genç arkadaşlarımızdan oluşuyor. Ayrıca delege seçimlerinde yüzde 85’ini alarak büyük bir başarı sağladık. 41 mahallenin yüzde 85’ini aldık. CHP Fethiye’de başkanımız Alim Karaca ile bir ivme kazanmıştı. Şimdi ben seçileceğim ve Fethiye CHP’de büyük bir atılım yapacağım. Seçimi kazandığımızın ertesi günü ilçe başkan adayları arkadaşlarımız Ahmet Selim Yücel ve Ulaş Yavuz ile partimizde bir araya gelip birlikte çalışmayı önereceğim. CHP’yi genç bir parti oluşumuna dönüştüreceğiz. CHP Fethiye İlçe örgütünde bugüne kadar pek çok hatalar yapıldı. Halka inilmedi. Havadan bakıldı. Ben ve arkadaşlarım aylardır halka dokunduk. Bir üyemize 9 kez gittiğimi bilirim. Çocukluğumdan bu yana CHP sevdalısı olarak örgütün içinde yer aldım. Halka havadan bakmayacağız. Bunun için CHP İlçe binamızı daha geniş ve zemin bir kata taşıyacağız. Hatta konferans, seminer verilebilecek salonu da olacak. Kimseyi ötekileştirmeden hep sevgi dilini kullanıp CHP’yi bir adım öne götüreceğiz” dedi.

Başkanlık yapmayı düşündüğünü anlatan Mehmet Demir “CHP’liye verdiğiniz sözü tutacaksınız. Şu ana kadar kimseye ‘iş’ sözü vermedim. Bundan sonra her mahalleden 3 mahalle temsilcisi belirleyeceğiz. Büyük mahallelerde yönetim kurulu toplantılarımızı yaparak sorunları belirleyip belediye ve kamu yetkililerine ileteceğiz. Mahalle temsilcilerimizin öncülük yaptığı iş isteyenlere liyakata göre yönlendireceğiz. Eğer böyle bir kişiye iş sözü verip de beklenti içine girdiysem bugün adaylığımı çekerim.  CHP’liye 2 kez yalan atamazsın. CHP’linin kültürü farklıdır. Yalanı kaldırmaz” dedi.

CHP için bugüne kadar ilçe başkanlarının masaya vurmadığının, CHP’nin doğruları için gerekirse masaya vuracağını ifade eden Mehmet Demir “hiçbir rant beklentim yok. Emekliyim. İşimi kayınbiraderime bıraktım. CHP binasını sabah erken saate açıp akşam geç saatte kapatacağız. CHP binamız halka açık olacak. Gelen vatandaşlarımız görevlilerimize dertlerini anlatıp sıkıntılarını anında çözeceğiz. Tüm üyelerin rahatlıkla girip çıkabileceği zemin katta mülkü CHP’ye ait olmak üzere parti binası kazandıracağız. Fethiye CHP’de üye sayısını 3 bin 750’den 10 bine çıkartacağız. Bu rakamı daha da arttırmayı planlıyorum. Mevcut CHP aracını elden çıkarıp üye yapımı için mahalle mahalle gidecek. Mobil bir araç kazandıracağız. Mobil üyeler için tahsis edeceğiz. 41 mahallemizin şu anda 21-22 mahalle muhtarı benim yanımda yer alıyor. Mahalle mahalle gezip halkın sorunlarını dinleyip vatandaşa dokunacağız.3 bin 750 üyemizi bilgilendirmek için partimiz içindeki faaliyetleri anlatan bir bülten yayınlayıp CHP’yi halka anlatacağız. Fethiye ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla uyum içinde çalışacağız. Alim başkanımızla Belediye başkanlığı çalışmaları yaptık. 45 bin 300 oy aldık. 25 yıl sonra Fethiye’de belediyeyi CHP’ye kazandırdık. Bu başarıyı daha da arttıracağız. Alim başkan da halka dokunan bir tavır sergilediği için başarılı oldu. Halka dokunan bir Belediye başkanı olacağım. 24 saat boyunca ilçe başkanının ve yönetim kurulu üyemizin telefonları açık olup, her türlü sorun ve isteklere çözüm odaklı olacağız. Eğer yöneticilerimizden birinin telefonunun kapalı olması belirtilmesi halinde, o arkadaşa ‘seninle çalışmayacağız’ diyeceğiz. Parti binamıza gelen tüm üyelerimizi güler yüzle ve yüksek motivasyonla karşılayacağız. Büyükşehir Belediye başkanımız Osman amcamıntecrübelerinden yaralanacağız. Ak Parti, MHP, İyi Parti, HDP’li olsun kim olursa olsun dokunarak sorununu çözerek CHP ailesine katacağız. Atatürk Anıtına çelenkleri 18-20 kişiyle değil 400-500 CHP’li ile koyacağız. Biz CHP’yi yüceltmeye, Türkiye’de en çok oyu alan Ahmet Selim Yücel ve Ulaş Yavuz arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Tek tek insanlara dokunduk. Karşılığını ilçe başkanlığı ve seçiminde farklı şekilde kazanarak göstereceğiz. Yönetim kurulundan her meslekten gerçek CHP’liler var. Çoğu yine genç, dinamik arkadaşlardan oluşuyor. Artık işime ve çocuğuma değil, CHP’ye vakit ayıracağım. Sahilde nargile içerek CHP’yi yönetmeyeceğim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme