'CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK'

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkulu şekilde kutlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Fethiye Belediyesinin de bu coşkulu kutlamada büyük emeği olduğunu ifade eden Mehmet Demir, 'Yaptığımız çok özel etkinlikler için olumlu tepkiler alıyoruz. Öncelikle en büyük bayramımız olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkulu şekilde kutlamanın kıvancını yaşıyoruz' dedi.

  • 620
'CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesinin öncülüğünde, akşam saat 19.23’te tüm Türkiye ile birlikte gerçekleştirilen istiklal marşımızın söylenmesinden mutluyuz ifadelerini kullanan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Cumhuriyet Bayramı haftasında yaptıkları etkinlikleri de hatırlatıp Fethiye’de coşkuyla Cumhuriyeti kutlamanın onurunu yaşıyoruz” dedi.

Fethiye Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Cumhuriyet bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Hiç beklemediğimiz olumlu bir tepki alıyoruz. Hava yağmurlu olmasına rağmen, müthiş bir konvoy yaptık. Türkiye’de 6 km uzunluk ile en büyük konvoylarından biriydi. Çelenk törenimize eski yıllara göre daha çok rağbet vardı. Nutuk kitaplarını iş yerlerine ve evlere dağıtıyoruz. 2500 nutuk daha dağıtacağız. Telefonlarımız hiç susmuyor. Bu kadar talep olacağını beklemiyorduk. İlerleyen zamanlarda Pazar arabası ve kapak projelerimiz var” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme