EGE OKULLARI FETHİYE KAMPÜSÜNDE CUMHURİYET COŞKUSU

Ege Okulları Fethiye Kampüsü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı koronavirüs önlemleri kapsamında okul bahçesinde büyük bir coşkuyla kutladı.

  • 1512
EGE OKULLARI FETHİYE KAMPÜSÜNDE CUMHURİYET COŞKUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ege Okulları Fethiye Kampüsü Cumhuriyet Bayramını okullarında yüz yüze eğitimde olan öğrencileriyle kutladı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlayan program, Ege Okulları Fethiye Kampüsü Okul Müdürü Handan Şahintaş’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Şahintaş, “Atam! Verdiğin mücadele artık bizim mücadelemiz, yeni nesilleri geleceğe taşımak bizim size verdiğimiz sözdür. Güvenmekten vazgeçmediğin Türk gençliği ile el ele armağanını emanet olarak alıyor, sonsuza dek yaşatmaya söz veriyoruz Atam!” sözleriyle öğrencilerin Cumhuriyet Bayramını kutladı.
Ardından, Drama Eğitmeni Sibel Bayhan’ın ilkokul öğrencileriyle hazırladığı ve kendisinin yönettiği “Ben Seni Özlüyorum” adlı gösteri Ege Okulları bahçesinde duygu dolu anlar yaşattı.

Tören sonunda ise okulun en minikleri olan anaokulu öğrencilerinin seslendirdiği şiirler büyük ilgiyle izlendi ve alkış topladı. 


    
 

Bakmadan Geçme